• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

LadyPower Conus

E-mail Nyomtatás

Az Ön személyi trénere

A LadyPower vaginálsúlyok vagy hüvelysúlyok használata a kismedencei izomzat erősítésére (LadyPower Fit Program), illetve ennek rehabilitációjára (LadyPower Therapy Program) szolgál. A LadyPower hüvelysúlyok használata egyszerű, és rendszeres alkalmazás esetén néhány héten belül a gátizmok jelentős megerősödésével számolhatunk.Ezekkel lehet a kismedencei izomzat adott állapotát lemérni, illetve ezt célzottan erősíteni. Azokban az országokban, amelyekben ez a módszer már elterjedt, (Nyugat-Európa, Amerikai Egyesült Államok) jelentős előrelépésként tartják számon ezt az eljárást a kismedencei izomzat erősítésére és a stressz inkontinencia konzervatív kezelésére.

A LadyPower Conus működési elve

A gátizom torna („intim torna”) önmagában nem nehéz. Ami a nehézséget okozza, az a megfelelő izmok izolálása és ezek tudatos megfeszítése illetve elernyesztése. A leggyakoribb hiba az „intim torna” gyakorlatai során a hasi izmok megfeszítése. Ennek során a hasűri nyomás megemelkedhet, amely a kismedencei izomzat további gyengítéséhez vezet. A hüvelysúlyokat használva a gátizmok könnyen elkülöníthetők a közelben fekvő többi izomtól. A hüvelysúlyt a hüvelybe helyezve, ennek elvesztésének érzete egy idegi reakciót vált ki, amely a súly körüli kismedencei izmok összehúzódását eredményezi, ennek kicsúszását megakadályozva (Biofeedback hatás). Azt, hogy a gátizomzat erre az idegi reakcióra milyen izomerővel tud válaszolni, mindenki saját maga le tudja mérni.

Hüvelysúly a gátizomerősítés eszköze

A LadyPower Tréning Program a hüvelysúly segítségével pontosan tudatosítja a gátizomzat elhelyezkedését. Segítségükkel lemérhető a mindenkori izomállapot, követhető a fejlődés, ezáltal fenntartható a szükséges motiváció. Ezek a tampon formájú nagyszerű segédeszközök tulajdonképpen személyi trénereknek tekinthetők.

Hozzászólások  

 
0 #5 Grace 2017-05-28 19:45
Sziasztok!
5 hete szultem, es huzo erzesem van a derekam also reszen es a fenekem kornyeken, plusz suru vizelesi ingerem van. A nogyogyaszom akinel szultem megvizsgalt, azt mondta h nincs mehsullyedesem, illetve nem erzekelt se holyag- se vegbelservet. A baba akit vilagrahoztam 4600 gramm es 63 cm volt, gonsolom ez okozhatott gatizom nyulast,amit erzek is. A 6 hetes kontrollom utanra bejelentkeztem Szikszay doktorhoz,szere tnem ha visszaerositene k a gatizomzatomat, mert szeretnek még babat, es nem szeretnem ha sullyedesem lenne. Nagyon batoritoak a forumokon talalt gyogyulasok, bizom benne,h nekem is hasznos lesz ez az eljaras. Ha kezeles utan mindenkepp szeretnem majd en is leirni a tapasztalataima t,hatha masnak is buzdito es batoeito lesz. :)
Idézet
 
 
0 #4 Németh Erika 2017-05-23 14:02
Szeretném megkérdezni, hogy Önöknél megrendelhető-e a Lady Power Conus. Debrecenben lakom tudnának-e ajánlani boltot ahol be tudom szerezni.

Köszönettel: Németh Erika
Idézet
 
 
0 #3 Baranyai Erzsebet 2015-10-29 20:06
2012 decembereben plasztikai muteten estem at. haloval erositettek meg a huvelysérvemet. Ez a halo leszakadt, amit oktober elejen ujra felvarrtak. Azota allandoan ide.gentest érzésem van a huvelyben és a végbélben is.Ez normalis mutét utani allapot,_
Idézet
 
 
+6 #2 Vetti 2014-03-16 20:10
Szia!

Ha van hólyagsérved, azt mondanám, ne kezdj bele a conus használatba, mert nem lesz eredménye. Egyedül magában ez nem igen fog hatni a sérv miatt. El kell menned egy ladypower rendelőbe és meg kell vizsgáltatnod magadat, mert , ha van sérved, tuti, kell a kocka pesszárium is, sőt valszínú az elektro stim is. És, kérlek, a kockát csakis a vizsgálat után vedd meg, mert nem mindegy a méret!!!
Idézet
 
 
+2 #1 Hurák Józsefné 2014-03-14 09:57
Hólyag sérvem van, de a rendszeres intim torna nem sokat segít.Milyen módon juthatok hozzá a fent említett Lady Power Conus eszközhöz? Kell-e előzetes orvosi vizsgálat, ill. javaslat?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés