• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

LadyPower Therapy Program

E-mail Nyomtatás

Az inkontinencia leküzdéséért

Ez a program azoknak a hölgyeknek elengedhetetlen, akik a legkisebb súlyt sem képesek állva megtartani egy percig.  A gyakorlatokat ilyenkor nem állva, hanem leginkább hanyat fekve, felhúzott lábakkal célszerű elvégezni. A gyakorlatok pontos leírása a LadyPower Conus dobozában található  használati útmutató része. Időnkénti alkalmazása a többiek számára is előnyös lehet, mivel ülő, illetve fekvő helyzetben a gátizmokat teljesen el lehet akaratlagosan ernyeszteni a súly elvesztésének veszélye nélkül.

hüvelykónusz az inkontinencia, a gátizomgyengeség leküzdésére

A "letölthető dokumentumok" között talál egy Vizelési naplót. Amennyiben ezt a naplót pontosan vezeti, segítséget nyújt orvosának a pontos diagnózis felállításában, valamint saját maga is nyomon tudja követni a javulást, szervezete reakcióját.

| WEBSHOP |

Hozzászólások  

 
+1 #5 1221 2016-09-25 17:16
Kedves Ilka!

Nyugodtan menj el a ladypower rendelőbe, mert az biztos, hogy akármekkora is a sérv, ez a szakrendelő erre a bajra, bajunkra, mert nekem is hólyagsérvem van, hiába műtettem,vissza jött és nemrég voltam a Gubás doktor rendelőjében és nem csalódtam. egyelőre csak kockát kaptam, ami tartja a hólyagomat, sokkal jobb mint a régi vastag gumigyűrűm. a kockát minden nap ki tudom venni, nem úgy mint a gyűrűt, ami dörzsölt. Gubás doktor nem ajánlotta nekem a súlyokat, mert, hogy nem tudnám mozgatni tartani, hanem az elektro gépet javasolta, azt most próbálgatom, nagyon jó az érzet is és valahogy minden olyan, szóval megkönnyebbülte m. ha a doki nem lát mást, csak a műtétet, azt is el fogja neked mondani, ne aggódj, feleslegesen nem ajánl semmit.
Idézet
 
 
+3 #4 Czéh Ilka 2016-09-25 15:57
kitüremkedő hólyagsérvre kérek megoldási lehetőséget. köszönöm
Idézet
 
 
+3 #3 Erzsó 2013-10-27 15:40
Igen, jó lehet elmenni egy ladypower rendelőbe,már csak azért is, hogy a megfelelő kockát kapja az ember. Én csak az után mentem, hogy kaptam egy iszonyú nagy kockát a körzeti nőgyógyászom ajánlotta, de nem tudtam hordani, túl nagy volt..., ezért mentem el a pesti ladypower rendelőbe. legelőszőr is ezt kellett volna megtennem.., ugyanis az jó kocka méretem 2 vel kisebb volt, mint amit a körzeti nőgyógyászom ajánlott. ebből is látszik, nem mindegy , kihez megy az ember...Pesten a ladypower rendelőben minden tájékoztatást megkaptam korrektül.
Idézet
 
 
+2 #2 Nanna 2013-09-10 12:26
Szia Bogi!

Igen, nyugodtan használhatod a hüvelysúlyt a spirál mellett, ez nem gond. Viszont vigyázz, a hüvelysúly lehet, magában nem lesz elég, mert ha nagyobb a gond, vannak puklik a hüvelyben, sérvek stb, a súlyzó kell ugyan, de, hogy eredmény legyen, val színű kell a másik két eszköz is, a kocka és az el stim. Én a helyedben megnézetném magamat egy ladypower rendelőbe, hacsak nem vagy 100% osan biztos abban, hogy nincs sérved, méhsüllyedésed.Az idő, ami alatt hat mindenkinél más, attól függően, milyen jellegű, súlyú a problémád.
Idézet
 
 
0 #1 bogi84 2013-09-10 11:43
Szeretnék segítséget kérni, hogy az is használhat hüvelysúlyt, akinek méhen belüli fogamzásgátló eszköze (spirál) van? Illetve mennyi idő után tapasztalható javulás? A válasz előre is köszönöm!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés