Epi-No

Módosítás: 2018. január 29. hétfő Nyomtatás

A szülés olyan, mint egy csoda...

Nem csak öröm, elragadtatás, tiszta érzelem, hanem kemény munka!

Az Epi-No készülékek aktívan segítenek az új életre történő felkészülésben, a szülés előtt, Önnek és gyermekének. A folyamatos és fokozatos célzott tréninggel az Epi-No elősegíti a csökkentett fájdalmat, a tökéletes gátvédelmet! A jól előkészített szülés, a rövidebb vajúdási szakasz, a kevésbé bonyolult szülés kevesebb stresszt okoz a babának!

Nagy részben a szülő nő befolyásolja a szülési sérüléseket. A szülést megelőző gátmasszázs önmagában nem elegendő a megelőzésre, ráadásul gyakran kellemetlenséggel is jár. A rosszul végzett felkészülés következménye lehet a gát sérülése, a gát metszése a (epiziotomia) a gát gyulladása, hegesedése, fájdalom széklet ürítésekor, szexuális együttlétek során. Későbbi hatásokként előfordulhat a stressz inkontinencia, a méhsüllyedés, hólyagsérv, ill. végbélsérv!

Tök - Született készítmény EPINO

Az Epi-No ötletét afrikai szülő nők adták, akik a mai napig használják ezt a tradicionális eljárást a gátizomzat nyújtására különböző méretű lopótökök segítségével. Ők ezzel a módszerrel csökkentik a kockázatot, ezzel biztosítják a gát védelmét az akár egyedül végrehajtott szülést. Ezt a tradicionális afrikai hagyományt továbbfejlesztettük Önnek, melynek végeredménye ez a puha felfújható orvosi szilikon ballon az EPI-No, egy modern orvosi termék.

Az EPI-NO egy orvostechnikai segédeszköz. EPI-NO nem helyettesíti a szülésznők munkáját. A közelmúltban végzett Németországi felmérés szerint (580 válaszadó) a megkérdezettek több mint fele (51%) használta az Epi-No-t. Kérdezze meg védőnőjét, szülésznőjét vagy orvosát! Partnereinket megtalálja a fenti menüben! Az Epi-No „egyszemélyes eszköz”! Olyan, mint a fogkeféje! Ne vásároljon használtan, az esetleges csírafertőzés komoly kockázatot rejthet a baba számára is!

Comments powered by CComment