Magunkról

Módosítás: 2018. május 17. csütörtök

Társaságunk, a Gyno-Cont Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2006-ban alakult. A nevének „gyno” tagja a latin „gynaecologie” azaz nőgyógyászat szóból származik, mely a görög güné, günaikosz („nő”) és logosz („vélemény, tanulmány”) szavakból ered. A név második tagja a latin „continentia” szóból származik, mely a képesség valamit meg- , illetve visszatartani, pl. a képesség a vizeletet a húgyhólyagban tartani. Ennek a képességnek elvesztése az „inkontinentia”.

Az egészségügyi szolgáltatás Győrben egy jól felszerelt nőgyógyászati rendelőben történik. A kereskedelmi tevékenység az inkontinencia és a süllyedéses állapotok / méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv /megelőzéséhez illetve konzervatív kezeléséhez használatos segédeszközök értékesítéséből áll.

Szívügyünknek tekintjük a több mint huszonöt év óta hatékonyan használt, nemzetközi szakmai körökben elismert, hüvelysúlyokkal végzett inkontinencia ellenes gátizom erősítési programok valamint a Prof. Dr. Németh Zoltán Phd. által 2009-ben kidolgozott komplex terápia ( LadyPower komplex konzervatív terápia ) terjesztését, amely elsősorban a szülés után fellépő süllyedéses állapotok / méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv / kezelésére szolgál.

Prof. Dr. Németh Zoltán Phd. a Gyno-Cont Kft. orvosszakértője
Prof. Dr. Németh Zoltán Phd. a Gyno-Cont Kft. orvosszakértője

Társaságunk Ausztriában, Bécsben élő és ott aktívan praktizáló orvosszakértője, Prof. Dr. Németh Zoltán Phd., a Barmherzige Brüder Kórház nőgyógyász főorvosa évek óta foglalkozik a női inkontinencia és méh-, és hüvelysüllyedéses állapotok kezelésével. Tagja a Deutsche Kontinenz Gesellschaft (Német Kontinencia Társaság) valamint az International Urogynocological Association (Nemzetközi Nőgyógyász-Urológiai Társaság) szakmai szervezeteknek. A klinikán, - mely egyben a Bécsi Orvostudományi Egyetem Oktatókórháza - szerzett sokéves tapasztalata azt mutatja, hogy ezen kellemetlen betegségek megelőzését már fiatalabb korban, 20-25 évesen, kell elkezdeni.

Prof. Dr. Németh Zoltán Phd. a Gyno-Cont Kft. orvosszakértője
Prof. Dr. Németh Zoltán Phd. a Gyno-Cont Kft. orvosszakértője

Küldetésünknek tekintjük a mai modern nők figyelmének ráirányítását arra, az ez idáig ritkán, szűk fórumon megemlített tényre, hogy a gátizomzat megismerése, annak folyamatos, rendszeres tréningezése elengedhetetlen a teljes értékű szexuális élethez, valamint az inkontinencia és a süllyedéses állapotok megelőzéséhez.

Ez az egészségnevelési elhivatottság vezetett bennünket arra, hogy Magyarországon is egyre több hölgy számára tegyük elérhetővé azon segédeszközök és módszerek a megismerését, melynek segítségével felszínre hozhatja, a testében szunnyadó energiát. (LadyPower)

A stresszinkontinencia kezelésére alkalmazott módszer, valamint a használt gyógyászati segédeszköz, a hüvelysúly minősítése az Evidence Based Medicine (Bizonyítékokon Alapuló Gyógyítás) szerint a legmagasabb, I/A, mely azt jelenti, hogy a kezelés hatékonysága bizonyítottnak tekinthető és megszorítások nélkül ajánlható.

Ezt a honlapot végigolvasva Tisztelt Látogató, képet kaphat a gátizomzat működéséről, feladatairól és azokról a műtét nélküli lehetőségekről, amelyek ennek a hölgyek számára nagyon fontos izomzatnak a megerősítéséhez és szülés utáni rehabilitációjához vezetnek, illetve idősebb korban ezek működését segítik.

Ha kérdése van, keresse fel „Fórum” rovatunkat, vagy írjon nekünk. Véleménye fontos számunkra.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.