Nyitó oldal

Módosítás: 2020. szeptember 18. péntek Nyomtatás

Nőgyógyászati magánrendelés

 

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

 

Tisztelt Partnereink, Vásárlóink, Betegeink!

Az elmúlt napok rengeteg változást hoztak mindannyiunk életében. A híradások szörnyű képet festenek a fertőzés terjedésével kapcsolatban. Egypár Európai ország nem vette komolyan a védekezésre vonatkozó előírásokat és nagyon fájdalmasan szembesül az eredménnyel.

Mi ezt az állapotot viszonylag egyszerűen, ugyanakkor nagyon fegyelmezetten el tudjuk kerülni. Nem kell mást tennünk, mint fokozottan figyelni a higiéniára, a kézmosásra és lehetőleg kerülni kell a személyes kontaktust.

Mi a LadyPowernél arra készülünk, hogy az Ön megrendeléseit a lehető leggyorsabban ki tudjuk szolgálni. Ugyanakkor a csomagindítások a járványügyi helyzet alakulásának függvényében szinte óráról órára változhatnak. Azt ajánljuk Önnek, hogy válassza az online bankkártyás vagy az átutalásos fizetési módot, így rendeléskor azonnal rendezheti a fizetést és elkerüli a készpénzzel való fizikai kapcsolatot. De a legtöbb futárnál tud bankkártyával is fizetni!

A Ladypower rendelőkben folyamatos a fertőtlenítés, vigyázunk a betegek egészségére, szigorúan betartjuk a higiénés szabályokat.


Ladypower

 

 

Az oldalunkon található cikkeket olvasva információt talál a gátizomzat elhelyezkedéséről, szerepéről a szexualitásban, a szülés alkalmával, gyengesége esetén jelentkező problémákról, következményekről.

Magyarországon szinte először olvashat nyílt, őszinte, szakember tollából származó írást a hüvelysúly alkalmazásáról, használatának előnyeiről, illetve annak módjáról, a LadyPower Training Programról. Az egyre bővülő oldalainkon részletesen megismerheti azokat az élethelyzeteket, amikor egy mai modern nőnek mindennapi kelléke kell, hogy legyen a hüvely kónusz (hüvelysúly), illetve azokat az elváltozásokat, melyek gyógyításában kimagasló eredményeket tudhat magáénak ez a gyógyászati segédeszköz. A hüvelysúlyokkal történő kezelésnek nem véletlenül I/A a minősítése az Evidence Based Medicine (Bizonyítékokon Alapuló Orvoslás) szerint!

A gátizomzat gyengesége esetén jelentkező elváltozások (hólyagsérv, végbélsérv, méhsüllyedés) konzervatív kezeléséről a LadyPower Komplex Terápia részletes bemutatásáról olvashat oldalainkon.

A gátizomzat szülésre történő felkészítésének és a szülést követő regenerálásának lehetőségéről és kimagasló eredményeiről az Epi-No menüpont alatt talál részletes tájékoztatást.

Ne feledje, a szépség belülről fakad!

Jó egészséget kínálunk!

LadyPower

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.