LadyPower Training Program

A LadyPower Training Program hüvelykónusz, hüvelysúly segítségével pontosan tudatosítja a gátizomzat elhelyezkedését. Segítségükkel lemérhető a mindenkori izomállapot, követhető a fejlődés, ezáltal fenntartható a szükséges motiváció. Ezek a tamponhoz hasonló nagyszerű segédeszközök tulajdonképpen személyi trénereknek tekinthetők.

Szülés után sok nőnek tűnik fel, hogy a megváltozik a szexuális érzékelése, a hüvely regenerációja nem tökéletes. Gyakori az ilyenkor fellépő vizeletvesztés, inkontinencia is.

A LadyPower Training Program néhány héten belül segít a kitágult izmokat regenerálni, és így mindkét probléma megszűnése valószínűsíthető.

A LadyPower Therapy Program azoknak a hölgyeknek elengedhetetlen, akik a legkisebb súlyt sem képesek állva megtartani egy percig. A gyakorlatokat ilyenkor nem állva, hanem leginkább hanyatt fekve, felhúzott lábakkal célszerű elvégezni. A gyakorlatok pontos leírása a LadyPower Conus dobozában található használati útmutató része. Időnkénti alkalmazása a többiek számára is előnyös lehet, mivel ülő, illetve fekvő helyzetben a gátizmokat teljesen el lehet akaratlagosan ernyeszteni a súly elvesztésének veszélye nélkül.

Amennyiben a LadyPower Therapy Programot sikeresen teljesítette, illetve az első hüvelysúly megtartása nem okoz gondot, áttérhet a LadyPower Fit Programra, aminek a célja a gátizom erősítése.

A LadyPower Conus rendszeres használata megerősíti a kismedence izmait, ezáltal - a tudományos világirodalom adatai szerint - az estek 70% -ban a stressz inkontinencia meggyógyul illetve jelentősen javul, így egy estleges műtét ugyanilyen arányban elkerülhető.

Comments powered by CComment

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.