Módosítás: 2018. január 28. vasárnap Nyomtatás

LadyPower Conus, a női stressz inkontinencia kezelésére

Tisztelt Kolléganő, Tisztelt Kolléga!

Kérem engedje meg, hogy ezen az úton tájékoztassam Önt egy Magyarországon még relatív ismeretlen, a női vizeleti inkontinencia megelőzésére és konzervatív kezelésére alkalmas termék (orvosi segédeszköz) elérhetőségéről. A stressz inkontinencia egy jelentős egyéni és szociális probléma, mely az INKO-FÓRUM 2003-as adatai szerint a magyar nők 56% -át érinti, többé-kevésbé súlyos formában. Tudományos kutatások szerint a vizelet inkontinencia jelentősen rontja az életminőséget. A kismedencei izomzatot fejlesztő hüvelysúlyokat és a velük történő terápiát 1985-ben az 15. Nemzetközi Inkontinencia Kongresszus alkalmából Londonban mutatták be. Azóta számos tanulmány készült, melyekben stressz inkontinenciában szenvedő nők vettek részt. Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban használata, bizonyított hatásossága miatt nagyon elterjedt.

A LadyPower Conus egy tamponformájú, két darabból álló idom, melybe a hozzátartozó 5 különböző nagyságú súly egyikét be kell illeszteni. A számozás ad felvilágosítást az adott kónusz súlyáról (#1/20gr, #2/32,5gr, #3/45gr, #4/57,5gr, #5/70gr).

A LadyPower Training Program a LadyPower Conus különböző súlyai segítségével pontosan tudatosítja a gátizomzat elhelyezkedését. Segítségükkel lemérhető a mindenkori izomállapot, követhető a fejlődés, ezáltal fenntartható a szükséges motiváció. Ez a tamponhoz hasonló nagyszerű segédeszköz tulajdonképpen személyi trénernek tekinthető.

A LadyPower Tréning Program egy célzott kismedencei izomzatfejlesztő tréning, melyet a beteg egyszerűen és biztonságosan otthon is elvégezhet. A súlyt a hüvelybe helyezés után a beteg gátizmainak reflektórikus és akaratlagos összehúzódásai akadályozzák ennek elvesztésében, így a gátizomzat célzottan erősíthető és felépíthető. Az irodalomi adatok alapján napi 2x10-15 perc gyakorlás ajánlott. A betegek többsége a kónusz terápiát kedvezően fogadja. Jelentős kutatók, mint pl. Prof. S.L. Stanton, akit sokan a nőgyógyászati urológia pápájának tartanak, jutottak a klinikai kutatások kiértékelése után arra a meggyőződésre, hogy a vaginálsúly terápia egy jelentős előrelépés a stressz inkontinencia konzervatív kezelésében, mely a műtéti beavatkozás valódi alternatívája. Tervezett műtétek előtt is érdemes a konzervativ kezeléssel probálkozni, mert így a műtéti beavatkozások 2/3-a, főleg a remenopauzális korosztálynál, elkerülhető lenne. A súlyok használata minden felnőtt nő számára ajánlható, mivel használatuk a női problémák megelőzésében inkontinencia, hüvely-, méhsüllyedés) jelentős szerepet játszik és nagymértékben javítja a szexuális érzékelést. Mivel az izmok idős embereknél is fejleszthetők, természetesen a kónusz terápia idősebb hőlgyek számára is egy igéretes lehetőség a vizelettartási zavarok leküzdésében és egy esetleges műtét elkerülésében. Köszönjük, hogy információnkat végigolvasta. Esetleges kérdések megválaszolására készséggel állunk rendelkezésre.

Mivel Ön munkája során sok hölggyel találkozik, kérem említse meg nekik ezt a lehetőséget. Természetes, hogy a többletmunkát, és az időt, mely a betegek informálásához elengedhetetlen, cégünk honorálja. Lépjen velünk kapcsolatba, tájékoztatót küldünk Önnek. A tudományos szakirodalom a letölthető dokumentumok oldalon megtekinthető

A LadyPower Conus a Gyno-cont Kft.-nél online megrendelhető.

Dr. Németh Zoltán

Szülész-nőgyógyász szakorvos,

Gyno-Cont Kft. orvosszakértője
A bécsi Barmherzige Brüder kórház főorvosa
(A Bécsi Orvosegyetem oktatókorháza)
Az „International Urogynocological Association” és
a „Deutsche Kontinenz Gesellschaft” tagja

 

Amennyiben termékeinkről és szolgáltatásainkról további információkat szeretne megtudni, kérjük regisztrálja magát szakemberként!

Comments powered by CComment

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.