Hozzászólás, vélemény, saját élmény

Kérjük ossza meg velünk véleményét, élményét!

Kritikai észrevétele arra sarkall bennünket, hogy Önt még jobban tudjuk legközelebb kiszolgálni!

125 vélemény: “Fórum”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. Üdv! Szeretnék köszönetet mondani Gubás Péter főorvos úrnak. Történetem hosszú, nem szeretnék untatni senkit, de, úgy érzem, röviden meg kell osztanom. 58 éves vagyok. Utolsó szülésem nagy babával történt, amióta szó szerint tojásszerű dudorokat tapasztaltam. Első években csak este fürdés után, aztán folyamatosan. Ahogy elmaradt a menszeszem, a dudorok csak nőttek. Fájt a hátam és a térdeim is, mint utólag kiderül, a sérvek miatt is. Nem oszlott el egyenletesen a teher, így koptatta egyenetlenül az ízületi részeket. Ha ezt tudtam volna, hamarabb felkeresem Gubás főorvost! Ő egy hihetetlenül jó szakértő, iszonyat nagy tapasztalattal, segítő asszisztenssel. Ezer köszönet mindkettőjüknek! Első körben megkaptam a kockámat és beállítottak a gépes programjaimat. Pár hét és csökkentek a fájdalmaim. Alul is sokkal jobb a helyzet, minden élhetőbb, komfortosabb. Tudom, nehezen kezdünk bele, mert minden idő, energia, pénz, de ez megéri, csak tartsatok ki!

 2. Nagyon helyes, hogy jelölték a Gubás Főorvos Urat a díjra, nagyon is megérdemli az elismerést! Ilyen türelmes, alapos orvos nagyon kevés van! Ez a kocka, hát ez egy csoda, lehetetlen lenne nélküle élnem!

 3. Szia! Nálam nagyobb a gátizom nyúlása, nagyobb a süllyedésem, ez az ok, gondolom, hogy a harmadik hónapig csak kisebb hatást éreztem. A harmadik hó után kezdtem a ladypowerben kapott második körös programsorozathoz és ekkor éreztem, hogy igen, sokat javulok.Ha abbahagytam volna 3 hónap múltával nem lett volna meg a mostani eredmény,amivel elégedett vagyok. Élhető lett a helyzetem és ez jóóóó! BUÉk!

 4. Kedves Fórumtagok!
  A gátizom stimulátorról kérdezném, ki, mikor érezte, hogy hatni kezd? Elnézést, biztos buta a kérdésem, a rendelőben mondták, egyéni, de mégis kíváncsi vagyok.
  BÚÉK Nektek!

 5. Igen, én is használom a gátizom gépet. 9 éve kaptam először, mikor az első babám után jártam a ladypower rendelésen. A kockával együtt volt jó hatása, előkészítette a terepet a második babucinak, aki most picur még. Most is visszamentem a rendelőbe, Gubás doktor meg is ismert elsőre, jólesett. Olyan jó, hogy nála a vizsgálat nem csak pár perc, hanem lehet vele barátságosan beszélgetni. És , hogy van kihez forduljak, ha elakadok, míg használom az eszközöket. Most újra nálam a gép, bent a kocka és bizakodok.

 6. Kovács Hajnal

  Szia Kircsi!
  A gátizom erősítő géptől tudsz javulni, a lányok itt lentebb már beszéltek erről, de én is ezt érzem. A kocka az csak tart, van, hogy csúszkál és a géptől stabilizálódik. Én a géphasználat után, miatt tudtam kisebb kockára váltani.

 7. Üdv Mindenkinek!

  Hólyagsérvemre kockát kaptam, szeretem, segít nap közben sokat, hordom becsületesen már kb 3 hónapja, de nem tapasztalok javulást. A gátizom nem nagyon mozdul, ezért ajánlották a gátizom gépet is. A gép nélkül nem számíthatok javulásra szerintetek?

 8. Lippai Lászlóné

  Hol található Miskolcon a Lady Power rendelés?Szeretnék elmenni vizsgálatra.

 9. Sziasztok Lányok!
  Olyan lehet, hogy a gátizom erősítő gépem, amit bérlek a rendelőből “kellemesebb házaséletet” csinál? Csak azért kérdem, mert, mikor a doki beprogramozta, ezt a gondot nem említettem, de ez is jobb lett. Ez egy pozitív hozadék lehet? Ennek most örülök rendesen! Nektek is volt ilyen?

  1. Igen, én is ezt tapasztaltam, de én direkt kértem a dokitól, hogy tegyen rá olyan progit, ami ezt az érzetet javítja és a férjem elégedett…

 10. Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem, hogy méhsüllyedés témában melyik ajánlott nőgyógyász rendel BUDAPESTEN és hol tudok hozzá időpontot foglalni?
  Köszönöm

 11. Szióka Csilla! Egy hét, az még semmi. Kb 2-3 hó, amire a gép hatni kezd! De ez nagyon-nagyon függ, hogy mi a te eseted, attól, a diagnózisodtól. Ezt neked a doki tudja megmondani pontosan, mikor, mire kell számítanod, meg az asszisztens hölgy, ő is ott szokott lenni a rendelőbe, meg látja a diagnózisodat. Rendesek nagyon. Fordulj hozzájuk bizalommal! Én is így tettem. És a tanácsadásért nem kell fizetni, ettől ne félj, ha az asszisztenst kérdezed. Ez tök jó szerintem, mert én már voltam olyan másik dokinál, ahol a vizit után, ha volt kérdésem, azért fizetni kellett. És nekem mindig van még kérdésem…A vizelet csepegés, ha van, az a legmakacsabb, az tuti sajna.

 12. Kedves Fórumozók!
  Egy hete kaptam meg a kockámat (1-es) és a stimulátort amit használok is. Szerintem a felhelyezést is megfelelően végzem
  Sajnos nem érzek változást és nem is tudom, hogy mikor kell érezni, hogy jobb legyen. Írni fogok a Doktor Úr asszisztensnőjének is , de adnátok tanácsot, hogy a változás később lesz vagy legyek türelemmel? (és akkor meddig?)
  Köszönöm

 13. Szia Anikó!
  Szerintem jó a kocka pesszárium a te esetedben is, de ezt a Gubás doktortól kérdezd majd meg, szerintem megmondja az időpontot adó a telefonba is. Rendesek nagyon. Kitartást!

 14. Kedves Fórum tagok ! Sziasztok!
  Én még nagyon új vagyok a témában, és csak most kezdtem utána olvasni a kockapesszáriumnak. Olvasom itt a fórumon a véleményeteket, tapasztalatotokat és örülök, hogy ennyi pozitív vélemény van. 🙂
  Engem fél éve műtöttek méhsüllyedéssel. A hüvelyem első és hátsó falára is tettek hálót. Viszont félév elteltével elengedett az első fali, és sajnos megint csak lesüllyedt a méhszájam. Amellett, hogy nagyon elkeseredtem, nem vagyok biztos benne, hogy egy újabb műtét megoldaná a problémát véglegesen.
  Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a kockapesszáriumot ilyen műtét után is lehet használni? Nem okoz bajt a bevarrt hálóval? Persze megkérdezem az orvosomat is, de gondoltam első körben megkérdezem, hátha valakinek van ilyen tapasztalata is.

 15. Kedves Gubás doktor úr! Kedves Fórumtagok!

  Doktor Úr rendelésén én is voltam, minden addig elképzeltet felül múlt a figyelmessége, segítőkészsége, higgadtsága, alapossága! Nagyon szépen köszönöm,hogy segített rajtam! Ma ki is próbáltam a kockámat az esti tornámnál, jó működik, azt hiszem! És annak is örülök, hogy nem vagyok egyedül, az asszisztenciának is nagy köszönet!

 16. Drávai Miklósné

  Szeretnék tanácsot kérni. 77 – éves vagyok. 2022 – ben tapasztaltam, hogy a hólyagom kidudorodok. Voltam 2-szer nőgyógyászaton egyszer urólogusnál és mind a három orvos elmondta hogy a méhem eltolja a hólyagomat. .Méh eltávolítását javasolják mert később még rosszabb lesz. Nagyon félek.

  1. Kedves Drávai Miklósné!
   Ha még nem döntött a műtét mellett, azt javaslom próbálja meg ezt a terápiát.
   Nem tudom merre lakik, melyik rendelés elérhető az Ön számára. Nekem 2 éve lett hólyagsérvem, az akkori nőgyógyászom azt mondta, ez még semmi, nem kell műteni. Sajnálom, hogy nem előbb találtam rá erre a rendelésre, mert itt segítséget kaptam. Nekem az eltelt idő alatt sokat romlott a helyzetem, mégsem kell műtétben gondolkoznom, ami valljuk be a mi korunkban (én is a 70-ket taposom) nem kockázatmentes. 2 hónapja kaptam a megfelelő méretű kocka pesszáriumot, végzem a kezeléseket, csinálom a gátizom tornát, és bizony kezdem érezni hogy működni fog. Türelem és kitartás kell, szerintem minimum egy év mire javulhatok. Ha önnek ez a terápia nem jó, nem alkalmazható, nem segít, akkor azt meg fogja a doktor úr mondani. Szóval én adnék még egy lehetőséget magamnak.

 17. Kedves Fórumozók!
  Az alábbi témához szólnék hozzá. Én úgy tapasztalom, hogy hatvan év felett is tudok javulni. Nekem látványos javulást hozott a lady power. Szerintem ne írjátok le magatokat csak mert nem vagytok húsz évesek!!! Igazatok lehet, hogy biztos, nem mindegy, mekkora a baj, de nekem is nagy volt, kint volt már a méhszájam estére és most már sokat javult a kezelés által. Én buzdítanám a “nemtini hölgyeket is”.

 18. Üdv Ildikó!
  Én 65 leszek márciusban. 5 éve megműttettem magamat és kereken 3 hónapig érzetem, hogy jobb a dolog!!!…szerintem ez általában kb kiújúl, csak, aki jobb állapotban van, annak , lehet, később. Aztán később a ladypowerben kaptam egy kockát, amit már megszoktam, hozzám nőtt, nem is tudok létezni nélküle,bár az elején szokatlan volt és bénáskodtam vele- elég vacak a kezem sajnos. A gépen most gondolkodom, hátha az én koromban is tudna javítani valamit. Na, szóval, ahogy ott a rendelőben a többiekkel beszélgettem, a kontrollra jövőkkel, hát szerintem a ladypower t érdemes kipróbálni, mert segíthet, de nem kell, hogy irreális dolgokat várj el, ha nagy a bajod odalent, mert, hát nem lesz már belőlünk 20 éves tini lány sem odalent, sem máshol, sem műtéttel, sem sehogy…sajnos…nem haragszol, remélem, hogy őszinte vagyok. Ha mégsem jönne be a ladypower- de be fog jönni, reméljük- akkor még mindig műttethetsz.

 19. Üdv. Mindenkinek! Most találtam rá erre a fórumra. Épp megoldást keresek a hüvelysérvem kezelésére. Nem tudom eldönteni,mi lenne a jobb,műtêt vagy a lady power program. Van- e itt valaki,aki idősebb(60 felett) ès már próbálta. Sürgős lenne! Megköszönném,ha megosztanátok a tapasztalatot.

 20. Szia MK,

  A kockával kell tornázni, hogy megtartsa a sérvet. Én csak összehúzom szorosan hosszan a gátizmot, amikor bent van a kocka és a gátizom tréneres elektro stimulátort használom, a rajta kiírt programokkal.

  Edit

 21. Sziasztok!
  Biztos naiv kérdés, de a napi intim tornát este a kocka kivétele után végzitek? Köszi
  MK

 22. Zsuzsi mami, szia. Szerintem a kockától nem igen lehet javulni, az nem erősíti a hüvelyt, csak tartja a lesüllyedt cuccokat. A géptől lehet javulni.

 23. Hú, ez teljesen egyénfüggő szerintem. Meg az is, mennyire javul. Nekem nagy a sérvem. Kockától nem javult, visszamentem a gépért, az most hat. Eltelt vele három hónap, jónak tűnik.

  1. Benács+Gézáné

   Zsuzsi mama kérdezi.
   Nekem hüvelysüllyedésem van 1 éve 1-es kockát használok.A kockával lehetséges-e végleges gyogyulás vagy örökös használatra kell fel készülni.Van valakinek erre tapasztalata?

 24. Végre én is eljutottam a ladypowerbe, a Budapestibe. Le szeretném írni, hogy végre figyelmet kaptam a problémámra és meghallgatást a Gubás adjunktus doktor úrtól, ami nagyon jól esett nekem a sok szenvedésem után. Megértettem, mert elmagyarázta türelemmel a doktor, hogy mi is a bajom oka, miért nyúlt meg a gátizmom és hogy lehet segíteni. Nagyon nagyon köszönöm!

 25. Nagyon szépen köszönöm a bíztatást! Olyan jólesett!!!! Hálás vagyok ezért a fórumért!!!!

 26. Szia Mikolt!

  Szerintem, bocsi, de nagyon rágörcsölsz a kocka dologra. Persze, izgulsz, megértem. Igaza van az asszisztensnek, fordulj hozzá bizalommal: ha nehezített a pisilés, minél magasabbra kell feltenni, fekve, nekem is így volt. És a kellemetlenség lehet attól, hogy nem jó a hüvelyi ph, én erre Vitagin c krémet használtam, tök szupi, szépen rendberakta a hüvelyflórámat. A kocka sokkal kisebb, mint a kibuggyanó sérvek, amiket visszatart, csakis jótékony lehet, nem érdemes nézegetni, mi buggyan ki és mekkora,nekem mondták és igaz, hogy az ember a bocsi “löttyedt bőrt” sem nézegeti nadrágszíj feltétele, majd levételekor a hasán, mert sírva fakadna,mi bugyog kifelé, befelé… tök sok mindent láthatsz ott alul, a megynult bőrős részt, stb. ha használod a gépet , jobb lesz minden. Persze mindennek van egy limitje, attól függ, mekkora a sérv, a nyúlás. Ártani nem tudsz, ne aggód, de , ha félsz, előbb ne tedd be egész nap, csak , ha emelsz, ilyesmi. Szerintem most pihentesd, nem tudom, van e kisbébid, de utána is fájdalmas sokáig a hüvely, ez is lehet gond. Jó ez a terápia, sokat segített. A kockát én mindig máshogy veszem ki, csak az a lényeg, hogy valahogy oldd le a vákumot, ne parázd túl.

 27. Kedes tapasztalt hölgyek! Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hátha sikerűl nekem is mosolygós kockahasználóvá válni! Hólyag és végbélsérvem van, ügyes kis 2 kockát kaptam. Szóval, eddig csak egyszer tettem fel én a kockát, lassan ment utána a pisilés, gondolom nem tettem elég mélyre. Próbáltam megigazítani, úgy vettem észre, hogy balra van csúszva, olyan erzés volt, mintha a húgycsövem fájna és az alhasam. Mondta a kedves asszisztens hölgy, hogy biztos nincs elég fenn, hagyjak ki pár napot, hogy regenerálódjak. Nagyon nehezen tudtam kivenni a kockát, fekve sikerült, csak így tudtam ellazulni. Inkább hátulról tudok a kocka mögé nyúlni, így viszont kissé elfordul éllére a kocka, így szépen lassan “kitáncoltattam”. Állva, feltett lábbal nem tudtam a kocka mögé nyúlni. Mikor kivettem úgy éreztem jobban visszazuttyantak a sérveim, maradt az alhasi nyomás, ahogy megnéztem magam tükörrel, nagyobb volt a hólyagsérvem, mint eddig. Szóval rágörcsöltem már az egészre, tudom. Hogy kell az a kocka kikerüljön? Lapján? Éllén? Próbáljak benyúlni és összenyomni a széleit, hogy a vákum megszünjön? Körbe körbe próbáljam még? Ha előlről nyúlok, keményebb, nem mertem erőltetni, így hátúlról oldottam ki a vákumot. Árthatok magamnak a sok szerencsétlenkedő kísérletezéssel? Ez mindenkinek könnyen megy? Minden ötletet, segítséget előre is hálásan köszönök! Nagyon jó érzés volt, mikor Gubás doktor úr betette, repülni tudtam volna, hogy végre vége annak a sok kínnak. Mindent megteszek, hogy nekem is sikerüljön! Szép napot mindenkinek!

 28. Sziasztok! Egy dolgot elfelejtettem megkérdezni a Dr. úrtól, lehet ti tudjatok a választ. Menszesz alatt bent lehet a kocka? ,egy kicsi aggódom,hogy a vért nem tudom teljesen lemosni a felületéről. Köszi,ha valaki tudja a választ.

  1. Kedves Katalin! Én ma voltam a doktor úrnál, rákerdeztem erre is, szóval Ő azt mondta, hogy olyankor ne tegyem fel a kockát.

   1. Biztos ez is esetfüggő, kinek, mit javasol a doktor, mert én állandóan hordom, ha nem lenne bent nem tudnék létezni, kibuggyanna belőlem minden. szóval nekem menszesznél is bent van évek óta gond nélkül.

    1. Szia! Hányas kockád van? Nekem most a kezem sérült,és 2 naponta rakom mert így is fáj a kezem.Nagyon rossz nélküle 2 és kockám va
     n

 29. Sziasztok! Megtudnátok írni, hogy mennyi egy vizsgálat most Pesten a Dr Gubás Péternél? Én 6 évvel ezelőtt voltam, de most újra esedékes, jó lenne tudni, hogy mire számítsak. Üdvözlet mindenkinek!

  1. 20, vagy 25 körül lehet, de én sem most voltam, de kérdezd meg tőlük, hívd fel az asszisztenst,segítenek.

 30. Helló! a kocka jól fog tartani szerintem, de hát ez is attól függ ugye, hogy milyen a gátizomzatod, a dokit kérdezd majd erről a konzin.

 31. Szép napot! Zsóki vagyok, elnézést, ha illetlent kérdezek! Júniusban megyek a dr úrhoz először, szintén kitüremkedett sérvekkel. Egy tömbház harmadik emeletén lakunk. Az szeretném kérdezni Tőletek, tapasztaltaktól, hogy ha majd a kockával fel-lemegyek a lépcsőn, gyerekkel a kezemben (kb 10kg), mire számíthatok? Nagyon várom már,hogy menjek, 8 hónapos a kisfiam és csak segitséggel tudtunk eddig sétálni menni. Már minden nap a sírás környékez.
  Szép napot mindenkinek!

  1. Szia nekem 2 -es kockám van szeretem tudok vele bátran emelni fizikai munkát végezni .Biztos jó lesz neked is ,nekem is kitüremkedett sérvem van tart napközben.

 32. Szia! Nekem 2 éve van kockám. Ha nem lágyul el, nem érdemes újat venni énszerintem, persze, hallottam, hogy van, aki évente frisset vesz, de azt is, aki 6 éve hordja…

  1. Szia! Voltál azóta Lady Power rendelésen, vagy érzed hogy a kocka jó nem érzel változást a használata alatt? Hányas kockád van és türemkedes kocka kivétele után elő jön -e?mennyit változott a két év alatt?vagy szinten tart?Bővebb tapasztalatot légyszi írjál!Én 2 hónapja használom. Köszönöm

   1. Sajnos nekem nagyon nagy sérveim vannak…annak is örülök egyáltalán, hogy tart, tudom hordani a mostani 3 as kockámat. Használtam a gátizom stimut a ladypowertől, jó volt, így tudta a doki eggyel kisebbre cserélni a kockát. Türemkedés kisebb, de, ez nekem század rangú gond, én annak örülök egyáltalán, hogy tudok normálisan élni a kockával, mindent csinálni, amit a kocka előtt nem tudtam.

  2. Szia! Szeretném kérdezni hogy minden alkalommal egyformán könnyen veszed ki a kockát,nekem most pár napja macerásabb ,lehet a kezemmel van vaj nem találom mindig a megfelelő fogást.Nekem rá kell segítenem egy kis haspressel. Teltebb alkat vagyok lehet ezért van? Napközben tökéletes szeretem.

   1. Hát, szerintem ne préselj, a doki azt mondta, préselni nem szabad. Én kb könnyen kiveszem, állva szoktam, nem szabad a madzagot rángatni, le kell választgatni, mert odatapad a hüvelyfalhoz, krémes újjal. Kicsit azért húzom és elnyomom előtte a hüvelyfalat, vagy megpróbálok benyúlni a kocka mag a hüvely közé valahogy. Meg, ha kisebbre lehet cserélni, akkor már nehéz kivenni. De szerintem mindenkinek más az esete, máshogy boldogul.

  3. Szia!
   Neked hányadik kockád van a 2 év alatt?
   Nekem most 3hónap után nehézkes kezd lenni a kivétele.

 33. Sziasztok!
  Érdeklődni szeretnék , hogy egy kocka kihordási ideje mennyi meddig bírja, ha nem érzem szükségét a másik méret cserére.Cikatradina kenőcs , langyos vizes mosás esetén? 2 hónapja használom a 2-es kockát.Minden infó érdekel.

 34. Gyöngyösi Orsolya

  Sziasztok! Orsi vagyok. Még konzultáció/vizsgálat előtt állok, május végére kaptam időpontot Németh prof. úrhoz. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kocka pesszáriummal lehet e majd futni? Vagy csak sikeres gyógyulás után? Most, így kocka nélkül meg sem próbálom. Most csak jóga és gátizom erősítő tornát végzek minden nap.

  1. Szia! Igen mindent tudsz a kockával a kényelmes érzés amit ad megnyugtató.Reggel még ha nem rakom fel egyből nagyon érzem a hiányát.1hónapja használom nekem 2-s kockám van kitüremkedett süllyedés.

   1. Ez nagyon jó! Már fél éve nem futottam, nehogy rosszabbodjon az állapotom. Előtte viszont éveken át, heti 4x. Már nagyon hiányzik. (És a vizslás gazdiknak sokat kell futni)
    🙂

  2. Szia! Én ma voltam Németh doktor úrnál. Én is szeretek nagyon futni direkt rákérdeztem. Azt mondta hogy lehet kockával futni, mert teljes védelmet ad 😉

 35. Ha nincs fájdalom mellette, szerintem nem gond a fehér váladék, ez az a hüvelyváladék lehet, ami ugye összegyülemlik nap közben.

 36. Pár napja azt vettem észre hogy a kockán fehér színű váladék van a mai nap már több volt mint előző napokban .EZ természetes vagy menjek dokihoz?Cikatradina krémet használok.A kocka mélyedéseiben volt a váladék. Szüneteljek a kockával vagy mit csináljak?

 37. Nagydolognál sztem nyugodtan bent hagyhatod a kockát, én odateszem kicsit egy ujjamat és megtartom, nehogy a Wc be bottyanjon…Nem kell hasprés levételkor, csak krémezett ujjal leoldani a vákumot.

 38. Van egy kényes kérdésem ti már tapasztaltak vagytok kocka használatba , reggel nem mindig sikerül a wc -n a székletelést elintézni én addig nem merem feltenni míg nem vagyok túl rajta. Rendesen megy kockával is ez a dolog? A levételet gyakorlom még macerás, de nélküle rossz, nekem sajnos nagyon kituremkedik a sérv.Még egy kérdés hasprés rásegitést levételnél alkalmaz valaki? Köszönöm a jó tanácsokat

 39. Igen, jó dolog a kocka. Levételkor arra figyelj, hogy ez vákumos, tehát le kell választgatni a hüvelyfalról, mert oda van tapadva, nem szabad csak a madzaggal kitépni magadból! Nekem a doki azt javasolta, krémezzem a mutató újjamat és fejtegessem le a hüvelyfalról, jól széttett , vagy valahová feltett lábbal, de, van, aki fekve veszi ki.

 40. A kocka tökéletes, a feltétele egyszerű nekem, a levétele nehézkes. Nappal nem érezni .tippet szeretnék a könnyebb levételhez. Köszönöm

  1. Bocsi hogy pont hozzád írom a kérdésem ,,,( Kicsit vagyok csak jártas a számítógépen )! Ma használtam először a kockát , megvagyok ijedve de nagyon,,, amíg fen van a kocka nem tudok pisilni le kellett vennem akkor ment a pisilés , aztán újra fel tenni ! Biztos valamit nem jól csinálok 🙂 ha tudsz segítsél légyszíves !

   1. Helló. Hú, ez vmi speciális gond lehet. Ilyet még nem hallottam, szerintem a dokit kérdezed, akitől a kockát kaptad, ő viszgált téged, ezt mi itt nem tudjuk neked megmondani. Szép estét!

   2. Velem a hétvégén történt ez. Már nagyon kellett pisilnem, de a wcn nem jött semmi csak a fájdalom. Azt hittem elájulok, nagy önuralomra volt szükség,hogy ne tépjem ki magamból. De utána rögtön sikerült. Én úgy gondolom,hogy vagy rosszul raktam fel vagy elcsúszhatot napközben és elnyomta a húgycsövet. Most már jobban figyelek a felhelyezésnél.

   3. Nekem is így volt a kisebb mérettel, lecsúszott es nem tudtam pisilni. Nagyobbat kaptam es most jó

 41. Szia Zsuzsi!
  Jó lehet a ProC onTis kapszula, mint pl a vitaminok, de én az edzésben hiszek, attól lesz erős a gátizomzat és nem lógnak be a sérvek…A Farka dokit nem ismerem, akiről írsz, én a Gubástól kaptam a kockát, nekem jól működ nagyon klassz. Jó magasra kell felnyomni, lehet neked lent van , attól lehet ez az inger? Vagy nem jó a kocka mérete? Én fekve teszem fel, még a fenekemet is megemelem. Pisinél a szúrás, azt nem valami gyulladás? Tőzegáfonya nem segíthet esetleg? Meg krémezni kell a kocka betételkor a bemenetet, jó a Cikatridina.

 42. Benács Gézáné

  Zsuzsi vagyok.
  Én 3 hónapja használom az 1-es kocka pesszáriumot. Nekem az idegen test érzés nem szünt meg és vizelési kényszert tovább nőtt.Pisilésnél szúró fájdalmat érzek.volt lakinek ilyen helyzete? Pécsett Dr.Farka Bálint irta fel..Még egy kérdés használjak-e ProC onTis kapszulát, hogy a helyzet jobb legyen? Köszönök minden választ

 43. Sziasztok 😊 jöttem jelentkezni ahogy ígértem. Tegnap voltam kontrollon Győrben dr Németh Zoltán professzor úrnál . Beigazolódott amit éreztem is 😊 nagyon sokat javult az állapotom ! A stimulálót lecsereltük súlyokra és kaptam egy 1-es kockát a 2-es helyett . A kapszulát tovább szedem . A nemi életemben újra minden érzet szerepet játszik mint régen 🥰 és egyenlőre a kockával de már nem kell félnem a minden napos vizelet vesztéstől . 😊Köhöghetek és emelhetek nyugodtan egy átlagos pici sima tisztasagi betéttel járok az inkontinencia betét helyett és nem félek végre . Szóval nagyon boldog vagyok és kimondhatatlanul hálás ! Aki olvassa ezt a fórumot es küzd a méhsüllyedés es első hátsó fali hólyagsérv tüneteivel az ne tétlenkedjen hanem keresse fel a dr úrékat időpontért . Az ország másik feléről járok hozzá én is de megéri ! Régen voltam már ennyire boldog és bizakodó hogy azt a rengeteg szenvedést és szégyen érzetet el lehet hagyni es fel lehet épülni és nem csak 2-3 évre mint a műtétekkel hanem egy egész életre . 🥰 Köszönet es hála dr Németh Zoltánnak a módszerért !

  1. Bedő Pàlnè.

   De jó neked, èn most fogok kèrni időpontot. Nagyon fèlek. De jó lenne màr 24- èv utàn ha tudna segíteni a Doktor Ur. Eti.

   1. Mi a problémád? Nagyon sokáig tűrtél,sajnos a dokik erről a megoldásról nem beszélnek.Írj hogy vagy és jobbulást.

  2. Szia, szeretném kérdezni hogy mennyi idő után segített a stimuláló és tudtad sulyokra cserélni? 13-án voltam és utána menstruáltam 2 nap kimaradt a stimuláló, de a 2-es kockát végig használtam, minőségi változást hozott a kocka. Közben megrendeltem a vitamint, ma kezdtem szedni. Méhsüllyedésem van, 3cm-re van a hüvelyben. Nagyon bizakodó vagyok. Neked pontosan mi volt a tünet? Előre is köszi a válaszod.

 44. Sziasztok!
  Egy éve vagyok kockahasználó. Méhsüllyedés és hólyagsérv volt a diagnózis. 34éves vagyok 2 gyermeken született természetes úton. 2es kockával kezdtem. Átterhettem 1es méretű kockára. Javult is minden🙏Sajnos egy rossz citologiai eredmény miatt laporoszkopos méheltávolítás után vagyok. A hólyagsérvem maradt így ugyanúgy használom az 1es méretű kockát. Biztos vannak mások is így. Kérdésem hogy kockahasználattal ugye elkerülhetem ezt a hüvelycsonk előesést? Ez ugye most tart benn mindent a helyén? Sok méheltávolítás után nagyobb az esélye a süllyedések kialakulásának de mivel én kockát használok elkerülhetem a további romlást? Végbélsérvem mondjuk még nincs de így ugye kialakulni se fog?

  1. Szia Anyuka!

   Szerintem az a fontos, hogy a megfelelő méretű legyen a kocka és akkor sok mindent megtart, rosszabbodás elejét veszi, bár, ez is tuti attól függ, kinek, mennyire edzhető még a gátizma…. Gubás dokival nézesd meg, vagy a győri dokival, aki közelebb van hozzád.

 45. Szia Zsófi!

  No para! Ha a 20 as erősséget egyből bírod, az jót jelent, reagál a gátizomzat! de , lehet amúgy, hogy azért érzed gyengének, mert nem tetted jó helyre. Ha nagyon magasra nyomod a hüvelyben, szinte alig lehet érezni, de, ha meg kilóg, akkor csipked. Én addig igazgattam le fel picit, míg éreztem, hogy összehúzza a hüvely elejét. Jó lesz, ne aggódj. Mondjuk kell azért neki pár hó, hogy alakuljon. Mindent bele! Én főleg a jobb érzet miatt használtam házaséletnél, az totál megjavult! Hurrááá!

  1. Nagyon szépen köszönöm a választ 🙂 Akkor még próbálkozok, remélem nálam is meghozza az elvárt eredményt. Írok majd a következő vizsgálat után 🙂

 46. Sziasztok! Ma használtam második alkalommal a gépet és simán felnyomtam 20-ra mindkét oldalt, fájdalmat egyáltalán nem okozott, alacsonyabb szinten nem is éreztem 🙁 Normális ez?

  Köszönöm!

 47. Sziasztok!
  Úgy gondoltam, hogy meg kell osztanom az eddigi pozitív tapasztalataimat ezzel a módszerrel kapcsolatban , mert fantasztikus dolog történt velem. 2009-ben távolították el a méhem, akkor 46 éves voltam. Különösebben nem viselt meg, hamar visszatértem a hétköznapokba, éltem az életem, sokat dolgoztam, nem kíméltem magam, nem foglalkoztam az egészségemmel. Aztán kb. 2 éve jelentkeztek a tünetek, enyhe nyomást éreztem a hüvelyemben, majd fokozatosan kezdett valami kidudorodni, és már a vizelet is el-el cseppent amikor sokat álltam vagy cipekedtem. A nőgyógyász azt mondta, hogy ezen a melsőfali süllyedésen már csak műtéttel lehet segiteni és meg is irta a beutalót. Hát mindenre számítottam csak erre nem és nem is vettem komolyan mert semmiképpen nem akartam kés alá feküdni. Rengeteget kerestem, kutattam, olvastam a neten és teljesen véletlenül egy fórumon olvastam erről a módszerről. Mindennek utánanéztem és a leirt tapasztalatok arra sarkaltak, hogy ne tétovázzak. Ez év május elejére kaptam idópontot Dr. Németh Zoltán professzor úrhoz. Nagyon bíztam a gyógyulásban és mindent megtettem az érdekében. 3-as pesszáriummal kezdtem és mindennap előírás szerin használtam az elektromos stimut. Kitartó voltam, aminek hamar meg lett az eredménye. Már júliusban éreztem, hogy kezd kellemetlenné válni az egésznapos pesszárium használata és 3 hónap letelte után, júliusban a kontrolon igazolódott, hogy már 2-es pesszáriumra van szükségem, amit el sem akartam hinni. Tovább használtam a stimut is naponta, 6 hetente váltakozó programmal, valamint szedni kezdtem a ProConTis kapszulát. A tüneteim szűnőben, nincs vizelési problémám, nem türemkedik már annyira ki semmi csak egy icipicit érződik estére a nyomás. Kb két hete ismét kellemetlenné vált a pesszárium. Ma voltam kontrolon és nagyon elégedett volt a főorvos úr. Már nem kell használnom a stimut, helyette megkaptam a súlyokat, tovább szedem a kapszulát és kaptam egy kis ügyes kis egyest. Nagyon boldog vagyok és remélem hogy félév múlva a kontrolon kiderül majd, hogy érdemes volt kitartónak lenni……..Ezer köszönet a főorvos úrnak, nagy Koponya!!!
  Ui. Csak azert írtam le ilyen részletesen az esetem, hogy a hasonló problémakkal küzdő sorstársaim arra ösztönözzem legyenek kitartóak, ne adják fel, mert sosem késő….Tavasszal remélem már a gyógyulásról számolhatok be, addig is javulást kívánok mindenkinek..

 48. Ismét sziasztok 🙂 nagy meglepetésben es örömben volt ma részem . Felvilágosítást kaptam ma Győrből az asszisztenstől hölgytől és a professzor úrtól is a gép használatát illetően . El sem tudom mondani mennyire jól esett ez a törődés amit nyújtanak , így innen is köszönöm szépen mindkettejüknek és a fórumnak is ! Az van , hogy felre értelmeztem a gép használatát és túl erős fokozaton akartam használni amire semmi szükség . Az erintkezési problémát pedig azonnal el fogják harítani akár új vezetékkel vagy új készülékkel . Egyszóval csodálatos az a figyelem és kedvesség amit nyújtanak és végtelenül hálás vagyok érte ! Mától gyengébb fokozaton használom és minden rendben lessz így hogy vegre felfogtam hogy pontosan mihez kell a gép . A kocka pedig első pillanattól teljesen működik . Azóta nem volt ,, baleset ” se köhögéstől se tüsszentéstől se emeléstől 🙂 egyszóval minden sínen van és csinálom szépen tovább a programot csak mostmár figyelek hogy ne legyen fájdalmasan magas erősségi fokozaton a gép . 🙂 köszönöm mégegyszer .. pár hónap múlva ismét jelentkezem vagy ha beszámolni valóm lessz akkor hamarabb. Addig is figyelem a fórumot . 🙂 sziasztok addig is és mindenkinek sikeres gyógyulást kívánok ! 🙂

 49. Szia Kérdező! bocsi a megkésett válaszért!
  Igen, és a nálam megjavult a házasélet. “Feszesebbnek érzem magamat,” ezt a kb negyedik hónaptól érzem, amit az elektro stimulátorral töltöttem.

 50. Érdemes esetleg kicsit igazítanod is szondán, feljebb tolni a hüvelyben hajszálnyit, mert a hüvely bemenet érzékenyebb. Szerintem ez és a krémezés használni fog!

 51. Szia Alíz!

  Nekem is voltak kezdetben hasonló tapasztalásaim, de elkezdtem használni a Cikatridina krémet, ami hiarulonsavas, éjjelre átkentem kb egy borsónyival a hüvelyfalat, míg nem csinált olyan áttetsző kis váladékot, vagy 4-5 napig és utána nem volt már gond, kellemes volt a gép. Szóval a kiszáradt hüvelyfalat regenerálni kell, az a lényeg. És azóta is vissza vissza térek a Cikatridina krémhez, ha érzem, szárazabb a hüvelyfal. Aki elmúlt 40 ,50 és nincs menszesz, szárazabb a hüvelyfala általában, krémezgetni jó. A gép kontakthibás, kérd az asszisztenst, küldjenek neked Győrből új kábelt. Aranyosak, nagyon segítőkészek. Jó ez a kis elektro stimu gép is. Minden jó lesz, én ezer évnyi hálával tartozom Nekik, én a Gubás adjunktusnál voltam.

 52. Sziasztok 🙂 újra jelentkezek ahogy nemrég ígértem. Voltam a dr úrnál Győrben tegnap . Megkaptam a saját kis kockámat és a krémet hozzá és a gépet ( lapos fejjel ) és a kötőszövet erősítő kapszulákat . Most három hónap türelem es kiderül mennyit javulok . Első észrevételem , hogy a kockával a mai félrenyelős fuldoklásom közepette sem pisiltem össze magam bár a hólyagom nem is volt tele de előtte az ilyesmit sosem úsztam meg szárazon mlst viszont igen . 🙂 amit mondani szeretnék még , hogy rákérdeztem a vitagin c krémre egy esetleg előforduló hüvelyi folyás jelentkezésekor a kocka használata miatt amit itt tőletek olvastam . Mondtam is a dr úrnak , hogy ezen a fórumom olvastam és emiatt kérdezem. Ő azt mondta hogy ha jelentkezne folyásom akkor se a vitagin c-vel kezeljem mert túlzottan savasító hatása van ami hüvelyi fertőzésre való és arra jó is nagyon. Viszont a kockától maximum azért lessz egy pici enyhe folyás mert a hüvelyt stimulálja de az soha nem lessz bőséges vagy bűzös mint a fertőzésektől . Szóval ő nem ajánl rá semmit mert természetes enyhe kis mennyiségű folyásehetséges ha az bővebb akkor nem a kockától van hanem egy bekapott fertőzéstől . Ezt meg akartam osztani veletek . Macibaba 37-nek még mindig örök hálám a fórumért . Puszi mindenkinek és jobbulást nekünk 🙂 szurkoljatok légyszi hogy beváljon nekem is a módszer 🙂 szép estét nektek !

  1. Szuper hír! köszi az infókat! Én egyébként a Vitagin C krémet használom rendszeresen, kis kihagyásokkal, csak kis mennyiséget a kockához és szerintem úgy rendben van a dolog, néha váltok Vagisan ra, meg Cikatridinára. Gubás doki is hasonlókat mondott sok tekintetben, hogy lehet kis váladék pl, de ártalmatlan, nála jártam Budapesten és szuper a dolog, a doki !

   1. Sziasztok!
    Tudnátok esetleg abban segíteni hogy spirál mellett lehet használni a kockapesszáriumot és a hüvelysúlyt?
    Köszi a válaszokat

 53. Sziasztok.jajj de jó,hogy rátok találtam,mert kezdtem depressziós lenni.25 éve tudom,hogy van hólyagsérvem,eddig nem okozott problémát.Két napja a hüvelyböl kiboltosodott rettenetesen kellemetlen.kétségbe vagyok esve mert Görögországba mennék Aug 6 án,már minden el van intézve,de félek mi lesz velem ott.Most nem tudokelmenni Győrbe.

  1. Helló Jolanda!
   Budapesten is van ladypower rendelés, hívd fel a Gubás dokit, hátha fogad. Hozzá járok, imádom!

 54. Szia Mónika!
  Igen, én, mert nagy volt a hólyagsérvem és nem tettem elég magasra a kockát. Jól fel kell nyomni fekve, minél magasabbra! A fórumokon néha olyan hülyeségeket olvasni, hogy lent legyen a kocka, meg ilyenek, de nem, magasra kell, fekve, a rendelőben így tanították Nekem. Meg plusz, ha nagy már a kocka, attól is lehet. Menj el a kontrollra, ha így van, a doki mondja majd, mi a szitu.

 55. Igen, a Vitagin C nagyon jó krém, a kocka is szuper találmány! Nem lennék el nélküle egy napot sem!

 56. Iliás Diána

  Sziasztok!
  2 napja kezdtem alkalmazni a kockapesszáriumot A Lady Power programon belül, orvosi javaslatra. Azóta nagyon erős hüvelyváladék keletkezett nálam, amitől nagyon megíjedtem.
  Van valakinek hasonló tapasztalata?
  Azt is olvastam, ritkán előfordulhat allergiás reakció a szilikonra.
  Most 1 napja nem tettem fel, kezd alábbhagyi a váladék mennyisége.
  Köszönöm a válaszokat!

  1. Szia Diána!

   Nekem is van kockám, hipoallérgén, így inkább valami más oka lehet. Amúgy énnekem is volt ilyesmi egyszer, de én rendbe tettem a Vitagin C krémmel, bekentem a hüvelybe éjjelre vastagon, a méhszájat is, vagy 3-4 napig és okés volt. Ha nem múlik, én a helyedben hívnám az asszisztenst , ari, segít!😁 Jó lesz ez a kocka dolog, én nélküle lépni sem tudnék!😃

 57. Bocsánat az intim kérdésért, de jártatok szexuális érzékelési gond miatt a budapesti ladypower rendelőben? és segített?

  1. Én voltam Gubás Péter Dr nál. Mindent elmondott részletesen, mi, mitől lehet. Hármat szültem, a pici babócám most 8 hónapos és hát őszintén, már nem is tudtam félelem nélkül együtt lenni a párommal, mit fog mondani, érezni, mert hát a 6 hetes kontrollon a nőgyógy ráírta a papíromra, hogy “tág hüvely”. Zéró önértékelésem volt onnantól kezdve. Na, de elmentem a Gubás dr hoz, kaptam elektrót meg kockát, és megvolt már a kontroll, direkt visszamentem az eredeti nődokimhoz is, mit mond és szuper, mert már nem írta ,hogy tág hüvely. Jobb az érzet is, egyszóval jó dolog ez!

 58. Hú, messze van Szegvár, Budapesten is van ladypower rendelő, a Gubás adjunktus rendel, korrekt!

  1. Köszönöm szépen , de már kértem itt időpontot és ,, elvileg ” megszerveztem ha minden igaz az utazást is . Tényleg messze van de legalább már elég nagy hozzá a fiam és most a vírus helyzet is engedi hogy végre tudjak az állapotommal kezdeni valamit . Ráadásul pont most találtam ra erre a módszerre is , így jól jöttek ki a dolgok . Azért köszönöm szépen az infót .

 59. Köszönöm szépen a tanácsokat Patri és Babus . Akkor megvárom a július 17-et a géppel is . Én igaziból nem a vizitdíjon akarok spórolni hanem miharabbi javulás reményében vettem volna meg hamarabb de így akkor halasztom a dokiig . De az is igaz , hogy Szegvárról kell Győrbe utaznom és megszerveznem a kisebbik fiam felügyleetét is ami az apjának szabit jelent pont arra a napra , plussz nekem is , így elég nehézkes a leszervezése és a költség is elég jelentős ilyen távolságból . Szerencsére autónk van de így se egyszerű összehozni hogy az ország másik felébe időpontra fel tudjak utazni . De ha jól értettem az asszisztenst akkor összesen kettő alkalommal kell mennem . Most júliusban és utána 3 hónap múlva . Gondolom ha bármi nem várt dolog lessz akkor többször vagy hamarabb de ha minden rendben lessz akkor kétszer . Mégegyszer köszönöm a tanácsokat , megfogadom őket ! 🙂

 60. Igen, milyen igazad van Babus, én is vettem csak úgy hasraütésre egy jó drága gépet a neten mert spórolni akartam a vizitdíjjal, de nagyon bánom már, mert izomgörcsöket okozott és iszonyat fájdalmat!!! Szerintem várd meg a vizsgálatot és utána dönts!

 61. Én is hasonló helyzetben voltam pár éve, a ladypower nekem is segített, de az elektro stimuval vigyázz, mert a rendelőben állítják be, nem a gép a fontos, hanem a programok, és nem is kell örökre használni. vigyázz, nehogy kárt okozz magadnak akármilyen programmal, amit nem a rendelőben adnak nbeked a diagnózisod szerint.

 62. Sziasztok . Tegnap éjjel találtam rá erre a fórumra . Nem értem , hogy eddig miért nem dobta be a keresőm . 4, 5 éve keresem a megoldást a bajomra . Nekem is méhsüllyedésem és első -hátsó fali hüvelysérvem lett a masodik kisfiam szülésekor . Nagyon nehéz szülés volt de a lényeg hogy a kisfiam makk egészséges viszont én nagyon nem . Szóval ma reggel már hívtam is dr Németh Zoltán vonalát . Du 5-től lehetne de felvették . Kaptam időpontot . Sajnos leghamarabb július 17-re volt . Addig várnom kell és megszervezni a felutazást mivel Szegvári vagyok . Addig is a gépet megrendelem és használom . Utánanéztem a neten . Esetleg segítenétek hogy ki melyiket használta ? En 50ezerért találtam de nem tudom hogy jó-e . Macibaba 37-nek pedig örökre hálás leszek a fórumért ! Nagyon szépen köszönöm én is ! Újra reménykedek hogy lehet segíteni ezen a bajon . Eddig csakis a szalagtechnikát és a plasztikát ajánlgatták a dokik , hozzátéve hogy vagy jó lessz vagy nem . Zárójelben megjegyzem hogy hüvelytornával kb egy év alatt egyszer már felére sikerült a sérveimet összehúznom . Pár hónapja újra kinyíltak mivel egy bizonyos mértéken túl szinte lehetetlen magunknak megedzeni sima tornával az izmokat . Még jelentkezek pár hónap múlva , ha lesznek beszámolnivalóim . Macibaba 37 mégegyszer nagyon szépen köszönöm hogy láthattam én is a fórumod ! Üdv : Alíz

 63. Szia Izó! Nekem volt hasonló gondom, az elektrot a kockával együtt kellett használnom, jó volt, éreztem, hogy kezdek javulni, én 3 hónapot használtam, lehetett volna még, de ki kellett mennem külföldre sajnos…

 64. Valakinek ajánlottak közületek olyankor ladypower elektro stimut, amikor az a gond volt, hogy pisilés után még maradt folyadék, vagyis nem ürült ki jól a hólyag és, ha igen, meddig kellett használni? Köszönöm!

 65. Szia Tita!
  Az a kis “gyűrű”, nos az a gátizomzatod, az erősödik, javul az elektromos stimutól! Én is használtam a ladypowerest. Nekem nem volt nagy sérvem, az érzet iszonyat jobb lett tőle!!!

 66. Szia Adrienn!
  Hát az én hátsó plasztikám, hát kb 3 hétig volt jó! Iszonyat fájdalom a semmiért! Most ladypowerezek, itt van ez a kis gép, bérlem, ettől most úgy érzem lett a hüvelyem elején egy kis olyan gyűrű, az izomból, ami nem engedi amúgy kiesni a sérvet úgy. Jónak látszik!

 67. Hello Aranka!
  A kocka és a spirál alapból nem bántják egymást- hacsak nem hagyja nagyon hosszúra a spirál szárát a dokid, őt érdemes erről sztem kérdezni.

 68. Sziasztok, Érdeklődni szeretnék, hogy felmerült nálam a mirena spirál felhelyezése, erős vérzés miatt, a nőgyógyászom ajánlotta. 0-ás kockát használok.
  Vajon lehet spirál mellett a kockát is használni?
  Nem fordulhat elő hogy a kocka leszedésekor a spirált is kihúzom? Van tapasztalata valakinek ebben?
  Köszönöm. Aranka

 69. Én nagyon kedvelem Németh doktor urat, nagyon sokat beszélgettünk, míg gyógyultam.
  Nekem is volt hólyagsérvem és süllyedésem, igaz, nem olyan súlyos, mint macibabának és ma már, hála Németh dokinak,hihetetlen a változás, sokkal-sokkal jobb az állapotom.Igaz, nem tökéletesen olyan, mint mielőtt szültem volna, de ezt én már nem is várom el. Nekem is fura volt, hogy sok helyen olvastam macibabát, de , ha beszélnél vele, te sem csodálkoznál, miért írta meg ennyiszer a dolgot, köszönet neki.
  Ami Németh dokit illeti, szerintem te még a régi honlapot olvashattad, csak azért hiszem, mert én már az újon is látom azt, amit a többi betegtől is és a dokitól hallottam, vagyis, hogy a komplex terápiának azért nincs szakirodalma, mert NEM LÉTEZIK, vagyis ezt a terápiát a Németh Zoltán doki alkotta meg pár éve, 2009-ben és ez egyedülálló világviszonylatban is. Erről infót ezen az új honlapon találsz a “süllyedéses betegségek” fül alatt felül, a gyógymód … és a lady power komplex terápia pontoknál. Lesz majd doktor úrnak publikációja a komplex terápiáról, hogy mikor fog megjelenni, egyszerűen kérdezd meg tőle a honlapon található mail címén.

 70. Szülésem és annak következményei: Császáros szülést szerettem volna. Mind fizikálisan, mind lelkileg ez állt hozzám a legközelebb. A 7. hónapig az orvosom is inkább a császár mellett volt, mert azt mondta csodálkozna, ha OTT ki tudna bújni egy gyerek, annyira szûk. Valamint egy 3D-s ultrahang során kimutatták, hogy nagy baba várható. Plusz genetikailag is nagy gyerekre számítottunk a férjem családjában született nagy babák miatt. Aztán a 7. hónapban kitalálta az orvosom, hogy kezdjünk normál szüléssel, és ha nem megy, akkor menet közben megcsászároz. Én balga pedig belementem. Végül 4280 grammal, 57cm hosszal és 35-ös fej körtérfogattal szültem meg – az orvos felülről nyomta, a szülésznő alulról húzta – a gyerekemet. Következmények az alábbiak: egy nagy repedés végbélig és sok kis apró repedés, hólyagsérv, végbélsérv, időnként vizelet csepegési probléma és állandó bõ folyás. Ezek teljesen megkeserítették az életemet. Egy roncsnak éreztem magam és a helyzet nem javult. Nem éreztem nőnek magamat. Elvégeztem a Kriston tornát, de nekem semmit nem használt, annak ellenére, hogy 4 hónapig kitartóan csináltam. Eredetileg két gyereket szerettünk volna, de a fentiek miatt a másodikat már nem vállaltuk. Hüvely és gát plasztika valamint annak következményei: Nőgyógyásztól nőgyógyászig jártam, hogy valaki segítsen. Nagy nehezen találtam egy orvost, aki vállalta a hüvely és gát plasztikát. Elmondása szerint az én esetem volt a 2. legrondább amivel eddig találkozott, pedig az orvos nem volt mai gyerek. A mûtét után a helyzet valamivel jobb lett, megszűnt a végbélsérvem és a hólyagsérvem is javult. De esztétikailag csúnyák és nagyok voltak a hegek, nem voltam az eredménnyel teljesen megelégedve. Valamint a hüvely bemenetet nagyok “szűkre szabta az orvos, emiatt a házasélet fájt. Továbbá a folyásom se szűnt meg. Majd egy újabb gátplasztika következett, mert az gyógyult a legrosszabbul és szükséges volt még egy korrekció. De a második gátplasztika se lett sokkal jobb, vagy szebb az elõzõhöz képest. A bajokat tetézve a második gátplasztika után középfokú méhsüllyedésem lett a gyenge hüvely miatt. SEMMI nem volt olyan, mint azelőtt, teljesen kétségbe estem. Ismét nőgyógyásztól nőgyógyászig jártam, de senki nem tudott segíteni. A legtöbb orvos azt mondta, hogy tanuljak meg ezzel együtt élni. Könnyű mondani!!! Remény a gyógyulásra: Állandóan keresgéltem az interneten, a hasonlóan járt nõk eseteit olvasgattam és próbáltam valami megoldást és egy jó orvost találni. Ekkor találtam rá macibaba történetére. Máig hálás vagyok neki azért, hogy leírta mi történt vele és Õ hogyan gyógyult meg. Felvettem vele a kapcsolatot és így jutottam el Dr. Németh Zoltánhoz. Aki a vizsgálat során megállapította, hogy a folyást az okozza, hogy a méhnyak újnyira ki van tágulva és be van gyulladva, ezért kacskonizációs műtétet javasolt. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az összes nőgyógyász korábban gombára kezelt és nem gyõztem használni a hüvely kúpokat, tablettákat és szedni a gyógyszereket. Csak egy nõgyógyász jutott el addig a megállapításig, hogy a méhnyak túl tág és valószínû az okozza a problémát, ennek ellenére Õ is gomba elleni szert írt fel.) A mûtétre várnom kellett 1 hónapot, addig is elkezdtem az alternatív kezelést, mely nálam is az alábbiakból áll: kocka pesszárium + hüvely kónusz + electro stimulator. Az egy hónapos kezelés után kb. 1cm-rel jött feljebb a méhnyak és ezáltal a méhem, valamint erõsödött a hüvelyfal. Ezt én is éreztem és a mûtét előtti vizsgálaton az orvosom is megállapította. A mûtét során a régi hegek (mind a hüvelyben, mind a gátnál) ki lettek vágva és újra lettek varrva. A napokban voltam az 5 hetes kontrollon és az eredmények magukért beszélnek: a folyásom megszűnt, a gátheg vékonyabb és szebb, mint előtte volt. Ugyanez igaz a hüvelyben lévõ hegekre is és ez az idõ múlásával még jobb és szebb lesz. Újra elkezdtem az alternatív kezelést és nagyon bízom benne, hogy a méhsüllyedésem is rendbe jön, hiszen az előzmények nagyon bíztatóak. Németh Doktor Úrnak ezúton is köszönöm, hogy az életminőségemet ilyen szinten tudta javítani. Csak jót tudok róla mondani. Õ az első olyan nőgyógyász, akivel mind szakmailag, mind emberileg megvoltam elégedve. Emberként kezelt, tényleg segíteni akart, átérezte a problémámat, hiszen a fent leírtak megoldása a szakterülete, továbbá a szaktudása is megvan ahhoz, hogy tényleg segíteni tudjon. Egyszerűen csak profi és kész!!!

 71. Kedves Ágnes 75, Úgy tudom, hogy lehet majd bérelni talán bizonyos problémák esetén kis elektrostimulátor gépet Győrben és Miskolcon is, úgyhogy e miatt nem minden esetben kell kezelésre járni. De mivel én nem vagyok orvos, és nem biztos, hogy pontosak az információim, érdemes lenne ezt megérdeklődnöd vagy Győrben, Németh doktor úr rendelőjében tel:+36 30 932 1772, vagy, ha Miskolcra jönnél inkább, a miskolci forgalmazótól: tel: +3620 574 7284. Én a helyedben mindenképpen eljönnék egy vizsgálatra Németh, vagy a miskolci Gubás doktor úrhoz,70/9415168, mivel nekik a te problémád mûtét nélküli kezelése a specialitásuk, illetve a kockát vizsgálat alapján méretre adják, tehát csak úgy ezt nem tudod megvenni-ennek értelmében én talán most mellőzném e célból a helyi nőgyógyászod meglátogatását, de ez csak az én személyes véleményem, tapasztalatom. Minden jót kívánok neked, ha írsz a mail címemre,[email protected], elküldöm Neked az eszközökről összeállított “használati útmutatót”, amit a gyógyult betegekkel állítottunk össze és sokat segíthet szerintem, Üdv, Macibaba

 72. De örülök, hogy ide találtam! Nekem is valami ilyesmi a problémám, egyelőre csak én gyanítom, hogy méhsüllyedésem van, mert a szeméremrésemben ott van a kitüremkedés…:-( Annyira el vagyok keseredve.. Ha minden jól megy, lesz pár nap szabadságom, akkor elmegyek a helyi nőgyógyászomhoz. Anyósom az itteni kórházban altatós nõvér, Õ mondta, hogy itt csak a plasztikai műtétet javasolják, lehetőleg azonnal. Én azonban ezt nem szeretném, egy kisfiam már van, talán szeretnék még szülni. Macibaba, az lenne a kérdésem, hogy az az elektrostimulációs kezelést ott Miskolcon végzik? Mert nekem Miskolc így is az ország másik vége, és makói vagyok.. Előre is köszönöm, ha válaszolsz!:-)

 73. Kedves Puccos, Ne haragudj az őszinteségemért, de az nem túl jó jel, hogy van kitüremkedés, úgyhogy egyrészt e miatt, másrészt pedig a miatt is tanácsolnám, hogy keresd fel Németh , vagy Gubás doktort, mert a kockát vizsgálat után méretre adják, tehát csak úgy magadnak eldönteni, mekkorára van szükséged, nem tudod. Nem kell túl sokszor kontrollra menned. Ami elkerülhetetlen lenne, az ugye az első alkalom, mikor megállapítják, hányas kockára van szükséged, és kb 3 hónap múlva kell menned legközelebb a kisebb kockáért, de majd ezt õk eldöntik pontosan. Az elektrostimulációval kapcsolatos infókat is meg tudod kapni az első konzultáció alkalmával. Az intim tornával véleményem szerint az a gond, hogy hiába végzed a tanfolyamon tanult gyakorlatokat szorgalmasan, ha gyenge a gátizom- márpedig gyenge, hiszen ezért van a kitüremkedés, ami valószínűleg sérv, hüvelysüllyedés lehet- nem nagy intenzitással tudod összehúzni, illetve sokan azt hiszik a gátizmot húzzák össze, miközben a hasizom mozog és az hat lefelé, úgy tűnve, mintha a gátizom mozogna. Ez utóbbi inkább kellemetlen következményekkel járhat, hiszen a méhet, stb lefelé nyomja a gyenge gátizomra és így tovább gyengíti azt. Nálam is ez lehetett a helyzet, mikor 9 hónapi intimtorna után már a méhszájam is kibújt a hüvelyből sajnos. A hüvelysúly legalább tudatosítja, mit kell összehúzni és így nem a hasizmodat mozgatod, az el stim pedig segíti az izom épülését, de ehhez végképp nem értek, majd a dokik elmagyarázzák. Nyugi, minden jó lesz, csak tarts ki!

 74. Szia macibaba! Érdeklődnék hogy a súlyzókkal együtt megrendelhetõ a pesszárium is vagy azt külön kell keresni.Hasonló problémával küzdök amire pár hete derült fény.Nekem még nincs vizelési problémám de többször feltűnt az előtüremkedés. Ahogy olvasom talán nekem elég korai státuszban lehet mert a kitüremkedés még nem hagyja el a hüvelyem csak minimálisan.Sajnos nekünk Miskolc nagyon messze van.Talán egy egyszeri vizsgálatra eltudnák menni de visszajáró nem tudnék lenni,sajnos anyagi és idő problémák miatt.A plasztikában én sem bízok és a nőgyógyászok is csak az intim tornát javasolták amit én már végzek bár azt nem tudom milyen hatásfokkal.Lelkileg nagyon megviselt a dolog engem is sajnos. Előre is köszönöm a válaszod!!

 75. Fontos lehet még, hogy a kocka pesszáriumot minden este ki lehet venni, és reggel felhelyezni- érdemes fekve, megemelt csípővel, hogy a sérvek, süllyedés hátra csússzanak. A kocka pesszárium, melyet csak ideiglenesen kell viselni, nem okoz sérülést a merev, még ma is sok helyen használt hüvelygyűrűvel ellentétben, ami gyakran fekélyeket okoz, mivel több hónapig is a hüvelyben van és csak nőgyógyász tudja eltávolítani.

 76. Wlan Andrea

  Én először sajnos azt hittem, hogy a hüvelysúly gésagolyó, mivel sok helyen ezt olvastam a neten. Először a gésagolyókat vettem meg, és több hónapig használtam, de nem lett semmi eredménye, az inkontinencia megmaradt, amikor a nagy golyók a hüvelyben voltak nem éreztem, hogy valami is történne egyáltalán. A fórumokon olvasva jöttem rá, hogy a gésagolyó nem hüvelysúly. Erről a honlapról rendeltem meg a hüvelykónuszt és szuper, óriási a különbség! A hüvelykónusz dolgoztatja a gátizmomat, a hüvelyem egyre izmosabb, szűkebb a férjemmel a kapcsolatom teljesen rendeződött! Pár hónap alatt elértem, hogy már a 3-t is tudom tartani nem csak állva, de járás közben is. Ez nagyon jó dolog!

 77. Rákóczi Boglárka

  Sziasztok! Mielőtt megvettétek a hüvelysúlyokat, konzultáltatok a doktor úrral? Ez mindenképp szükséges vagy el lehet kezdeni anélkül is?

 78. Igen, tényleg van eredménye a kitartásnak, mert, bár lehetnek hullámvölgyek, nekem is valóban nagyobbnak tűntek a sérvek az elején a kocka pesszárium kivétele után, bár a méhszáj feljebb volt, a végeredmény döbbenetesen jó! Talán fontos lehet elmondani, hogy, ha valaki nem tökéletesen biztos abban, hogy nincsen hólyagsérve, végbélsérve, méhsüllyedése, hüvelysüllyedése, stb, nem biztos, hogy érdemes csak önmagában a hüvelysúlyzót megvennie, mert, lehet, hogy nem lesz elég és valószínűleg szükséges lehet még a kocka pesszárium és az elektrostimuláció is. Ezért ilyenkor, véleményem szerint, megéri elmenni vagy Németh doktorhoz, vagy Gubás Péter doktorhoz Miskolcra, +3620 574 7284, ő is megtanulta és alkalmazza már Németh doktor úr komplex terápiáját, hogy megállapítsák, pontosan mire is lehet szükség. És abban is igazad van, hogy ha már egyszer megjavult a dolog, ami igaz, igen csak időigényes, akkor sportolhatsz bármit, rosszabb nem lesz, persze azért néha elő kell venni a hüvelykónuszt. Én most már bátran futni is járok, ez azért nagy szó esetemben, mert nekem ugye kilógott régen a méhszáj! Többek között a tied és az én esetem is nagyon jól bizonyítja azt, hogy lehet műtét nélküli megoldás is. Én nemrég visszamentem egy nőgyógyászhoz, aki látta a régi szörnyű állapotomat is, és ámulatba esett, hogy a dolog hogyan javulhatott meg ennyire.

 79. Én inkontinenciám, hólyagsérvem és végbélsérvem miatt döntöttem úgy, hogy használni fogom a hüvelysúlyt és a szilikon kocka pesszáriumot, illetve eljárok Győrbe az elektorstimulációs kezelésre. 7 hónap telt el, amióta elkezdtem a terápiát. Őszintén megvallom, hogy az első két hónapban néha elcsüggedtem, mert, miután kivettem a pesszáriumot, úgy éreztem, a sérvek, mintha valahogy nagyobbak lettek volna, de, miután Macibaba biztatott, hogy ne hagyjam abba a terápiát, mivel ez esetében is előfordult és nincs különösebb jelentősége, hát kitartottam. És nagyon megérte! Alig merem kimondani, de ma már nincsen semmilyen panaszom és a hüvelyplasztika is teljesen feleslegessé vált.Újból tudom ugyanazokat a tevékenységeket folytatni, melyeket a problémám kialakulása előtt végeztem. Nem gond ma már a gyermekeim emelése és a sport is újból “normális” tevékenységgé vált számomra. Én is nagyon sokat köszönhetek Macibabának és Németh doktor úrnak! Köszönöm szépen.

 80. Szerintem nagy segítség lehet, ha megnézitek a Miskolc Televízió által készített műsort az inkontinenciával , hólyag- és végbélsérvvel, méhsüllyedéssel, hüvelysüllyedéssel, egyszóval a gátizomgyengeséggel kapcsolatos műsort, ahol Németh doktor úr és két gyógyult beteg is nyilatkozik. A doktor úrnak november 19-én volt egy fantasztikus előadása Miskolcon – én is ott voltam-, ennek nyomán készült a műsor a tv-ben. Ez elérhető: minap.hu/mivid.php?ext.a25361 Nekem is voltak bőven problémáim a fentiekkel kapcsolatban a szülést követően, de rátaláltam Macibabára és Németh doktor úr módszere nagyon sokat segített. Persze a gyógyuláshoz hosszú hónapokra volt szükség.Szerencsére nem volt igaza a nőgyógyásznak, akinél szültem, mivel nem kellett újabb mûtét ahhoz, hogy a sérvek elmúljanak és a méhsüllyedés javuljon.Egyébként is a hüvelyplasztika az összes ismerősömnek is csak nagyon rövid ideig javított kicsit a helyzetén. Nekem a méhszalagokat is felvarrták korábban, na az sem volt jó túl sokáig és nagyon fájt! Nagyon köszönöm a segítséget, nagyon hálás vagyok!

 81. Sziasztok, Én Macibaba régebbi hozzászólását olvasva vettem meg a súlyzót, inkontinenciám miatt, amitõl már évek óta szenvedtem. A vizeletcsepegésem elmúlt tőle, ami már egy rémálom volt. Szerencsére megúsztam a hüvelyplasztikát! Ezért nagyon nagyon hálás vagyok neked Macibaba, hogy megosztottad velünk történetedet. Ja, és, amióta a hüvelysúlyt használom egyéb problémáim is folyamatosan rendeződnek – régebben megállapított kisfokú végbélproblémám sem okoz már gondot. Még egyszer köszönöm Macibaba. Persze köszönet illeti a lady power csapatát is ezért a nagyszerű eszközért! Babus

 82. Kedves Fórumozók, Mindenkivel szeretném megosztani gyógyulásom történetét, amely Németh Zoltán doktor úr személyéhez fűződik, illetve ahhoz a komplex kezeléshez, melyben részesített. Így szeretnék reményt adni másoknak is, illetve köszönetet mondani doktor úrnak azért, hogy életem újból visszatérhetett a régi, egészséges, megszokott irányába, azért, hogy nem kell már esténként azt kívánva elaludnom, hogy reggelre az az állapot, amelyben a szülésemet követően hónapokon át éltem, csak egy rossz álom legyen. 37 éves vagyok. Ma már majdnem két évvel ezelőtti nehéz szülésemet követően a nőgyógyászok a következőt diagnosztizálták nálam: végbélsérv, hólyagsérv, méhsüllyedés. Ez azt jelenti, hogy komoly a méh és a hólyag felőli húzó jellegû fájdalmak és székletürítési problémák mellett a méhszájam megközelítette a hüvelybemenetet és erőlködéskor ki-ki bújt onnan, a mellső hüvelyfal pedig 4 cm-re kidomborodott a hüvely bemenetből. Olyan volt, mintha valami ki akarna esni belőlem- magassarkúban különösen fájt a lépés, állni sem tudtam sokáig. Iszonyatosan kétségbe estem, annál is inkább, mivel mindig is ügyeltem az egészséges életmódra, rendszeresen sportoltam, sosem voltam túlsúlyos, a terhesség alatt is csak nyolc kilót híztam, a szülés előtt pedig olyan magasan volt a méhszájam, hogy el sem értem. Minden nap sírtam! A nőgyógyászok bizonytalanok voltak – a legnevesebbek közül körülbelül tízet kerestem fel országos szinten- többek között az egyik legrangosabb magánklinikát, illetve a főváros híres kórházait. Az első találkozás során mindig ajánlottak megoldásokat, ilyenkor örültem, a további találkozások során ezekről azonban már kevésbé pozitívan nyilatkoztak. Az említett nőgyógyászok a TVT szalagok behelyezését, a hüvelyplasztikát, illetve a hüvelyplasztikával kombinált Manchaster plasztikát, vagy a méhszalagok “ide-oda varrogatását” ajánlották, szerencsére hozzátéve, hogy az összes módszer inkább rövidtávú és minőségileg is csak csekély javulást hozó megoldást adhat. Szóba került még a szülési szándék lezárulása utáni méhkivétel, mint hosszabb távú megoldás, de végül is ezt sem akartam, annál is inkább, mivel a nőgyógyászok véleménye itt sem egyezett a gyenge hüvelyizomzat miatt. Ahogy telt az idő, állapotom egyre romlott, hiába végeztem el a nőgyógyászok által javasolt Kriston intim torna tanfolyamot és gondosan csináltam a gyakorlatokat 9 hónapon keresztül! A 9. hónapban már a méhszájam állandóan kilógott, azt hittem, ebbe bele fogok örülni! Ekkor találtam rá Németh Zoltán doktor úrra, aki a hüvelysúlyzó, más néven hüvelysúly, vagy hüvelykónusz, egy speciális kocka szilikonpesszárium és egy elektorstimulációs kezelés alkalmazását javasolta, hozzátéve, hogy a kezelés hosszadalmas, de végül nagyon eredményes lesz. Most már szégyellem bevallani, de először kételkedtem, azt hittem, kár az erőfeszítésért, de igaza volt. Minden úgy történt, ahogy megjósolta. Még a minden reggel felhelyezendő szilikonpesszárium viselése sem okozott gondot, sõt rögtön mérsékelte a panaszokat. Ahogy teltek a hónapok, a hüvelyizomzatom egyre erősebb és feszesebb lett, a hüvely átmérője drasztikusan csökkent, székletűretési problémáim fokozatosan enyhültek, végül megszűntek az aranyeremmel együtt, amivel már rég óta bajlódtam, a hólyag felőli nyomásérzet is eltűnt, a mellső hüvelyfal sem domborodott már ki, méhem pedig egyre magasabbra került! Ma már panaszmentes vagyok, méhem több mint 6 cm-el került feljebb az eredeti szörnyű állapothoz képest- a Manchester plasztikával is csak 2 cm-t ígértek a méhszájat megcsonkítva! A súlyzókat még most is használom, hogy elérjem az eredeti állapotot, illetve, hogy a szexualitás még a mostani jótól is jobb legyen. Külön szeretném kiemelni, hogy a súlyzóhasználat egyre izmosabbá teszi a hüvelyt, annak átmérője folyamatosan csökken, így megszünteti az inkontinenciát, a szexuális élet is egyre jobbá válik. A súlyzóhasználat természetesen a szülés alatti sérülések kivédésére is szolgál- jó lett volna ezt hamarabb tudnom! Örökre hálás leszek a doktor úr segítségéért. Akinek csak részben is hasonló problémája van, azt tanácsolom, nyugodtan forduljon hozzá. Én is szívesen válaszolok bárkinek, akár e-mail-ben [email protected], telefonon, vagy személyesen is. Nagyon örülnék, ha segíteni tudnék tapasztalataimmal, most, hogy újból jól érzem magam. Több fórumra is feltettem történetemet, az nlcafe-n például 2009-ig visszamenően követhetitek nyomon szenvedésemet, kétségbeesett kutatásomat, érdeklődésemet orvosokkal, eljárásokkal kapcsolatban, a hüvelyplasztika, méhsüllyedés stb. topikokban. Hû, még most is beleszédülök a rossz emlékekbe, ha visszaolvasom Macibaba

Scroll to Top