Epi-No - a szülési sérülések elkerülésére

A szülés olyan, mint egy csoda…

Nem csak öröm, elragadtatás, tiszta érzelem, hanem kemény munka!

Az Epi-No készülékek aktívan segítenek az új életre történő felkészülésben, a szülés előtt, Önnek és gyermekének. A folyamatos és fokozatos célzott tréninggel az Epi-No elősegíti a csökkentett fájdalmat, a tökéletes gátvédelmet! A jól előkészített szülés, a rövidebb vajúdási szakasz, a kevésbé bonyolult szülés kevesebb stresszt okoz a babának!

Nagy részben a szülő nő befolyásolja a szülési sérüléseket. A szülést megelőző gátmasszázs önmagában nem elegendő a megelőzésre, ráadásul gyakran kellemetlenséggel is jár. A rosszul végzett felkészülés következménye lehet a gát sérülése, a gát metszése a (epiziotomia) a gát gyulladása, hegesedése, fájdalom széklet ürítésekor, szexuális együttlétek során. Későbbi hatásokként előfordulhat a stressz inkontinencia, a méhsüllyedéshólyagsérv, ill. végbélsérv!

Epino, szülés könnyítése

Az Epi-No ötletét afrikai szülő nők adták, akik a mai napig használják ezt a tradicionális eljárást a gátizomzat nyújtására különböző méretű lopótökök segítségével. Ők ezzel a módszerrel csökkentik a kockázatot, ezzel biztosítják a gát védelmét az akár egyedül végrehajtott szülést. Ezt a tradicionális afrikai hagyományt továbbfejlesztettük Önnek, melynek végeredménye ez a puha felfújható orvosi szilikon ballon az EPI-No, egy modern orvosi termék.

Az EPI-NO egy orvostechnikai segédeszköz, de nem helyettesíti a szülésznők munkáját. A közelmúltban végzett Németországi felmérés szerint (580 válaszadó) a megkérdezettek több mint fele (51%) használta az Epi-No-t. Kérdezze meg védőnőjét, szülésznőjét vagy orvosát! Partnereinket megtalálja a fenti menüben! Az Epi-No „egyszemélyes eszköz”! Olyan, mint a fogkeféje! Ne vásároljon használtan, az esetleges csírafertőzés komoly kockázatot rejthet a baba számára is!

 

 

A szülésre felkészítő és a szülés utáni regenerálódást segítő Epi-No Delphine és Epi-No Delphine Plus medencefenék-tornáztató készüléket nőgyógyászokkal, szülésznőkkel, fizioterapeutákkal és terhes kismamákkal szorosan együttműködve, a lehető legnagyobb gondossággal fejlesztették ki.

Az Epi-No részei:

  1. egy anatómiailag formatervezett felfújható szilikon labda,
  2. egy kézi pumpa,
  3. egy nyomáskijelző műszer (csak az Epi-No Delphine Plus típusnál),
  4. egy levegőkiengedő szelep, valamint
  5. egy összekötő tömlő.

Mindkét medencefenék-tornáztató eszközt szülésre felkészítő, és a szülés utáni regenerálódást segítő készülékként szabadalmaztatták. Kétféle alkalmazási területet kínálnak különböző gyakorlatozási lehetőségekkel.

Először is, az Epi-No Delphine és Epi-No Delphine Plus készülékkel a medencefenék izmai kíméletesen felkészíthetők a gyermekszülésre – Szülésre felkészítés

 

 

Másodsorban, az Epi-No Delphine Plus készülékkel végzett gyakorlatok elősegítik a szülés utáni optimális regenerálódást – Medencefenék-izomzat erősítése

Segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásához?

Amennyiben kérdése van a termék használatával kapcsolatban kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat. Szívesen segítünk az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

Scroll to Top