LadyPower Komplex Terápia

Gyógymód méhsüllyedésre, hüvelysüllyedésre,

hólyagsérvre, végbélsérvre - LadyPower komplex konzervatív terápia

Dr. Németh Zoltán a Lady Power komplex konzervatív terápia megalkotója

A süllyedéses, sérves problémák kezelése lehet konzervatív, azaz műtét nélküli, illetve műtéti. A méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv, hüvelyplasztikai műtétek sok esetben nem érik el a kívánt hatást, illetve a probléma a műtétet követően gyakran kiújul. A méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv, hüvelyplasztikai műtétek alapvető problémája, hogy alátámasztás nem érhető el velük, mivel gyenge a gátizomzat, csak felfüggesztés.

A LadyPower komplex terápia

A műtéti technikák problematikája adott ösztönzést egy új, komplex terápia kidolgozására, amelyet PhD.Dr. Németh Zoltán a Bécsi Barmherzige Brüder Kórház nőgyógyász főorvosa, társaságunk orvosszakértője dolgozott ki 2009-ben. A módszert LadyPower komplex terápiának neveztünk el. 

LadyPower komplex terápia, ez az új módszer, sok esetben vezethet akár teljes gyógyuláshoz súlyosabb méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv és végbélsérv esetén is, elsősorban fiatalabb nőknél, akik röviddel a szülés/szülések után szembesülnek ilyen problémákkal.

A LadyPower komplex konzervatív terápia alapelemei

A LadyPower komplex konzervatív terápia három alapeleme: a hüvelysúly (hüvelykónusz), a különféle formájú, leginkább kocka szilikonpesszárium és az elektrostimulációs kezelés.

Hüvelysúly, hüvelykónusz a hólyagsérv, végbélsérv, méhsüllyedés kezelés részezközeSzilikon kocka pesszárium a hólyagsérv, végbélsérv, méhsüllyedés kezelés részezköze

 

Comments powered by CComment

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.