LadyPower Komplex Terápia

Gyógymód méhsüllyedésre, hüvelysüllyedésre,

hólyagsérvre, végbélsérvre – LadyPower Komplex Terápia

Dr. Németh Zoltán a Lady Power Komplex Terápia megalkotója

A süllyedéses, sérves problémák kezelése lehet konzervatív, azaz műtét nélküli, illetve műtéti. A méhsüllyedéshüvelysüllyedéshólyagsérvvégbélsérv, hüvelyplasztikai műtétek sok esetben nem érik el a kívánt hatást, illetve a probléma a műtétet követően gyakran kiújul. A méhsüllyedéshüvelysüllyedéshólyagsérvvégbélsérv, hüvelyplasztikai műtétek alapvető problémája, hogy alátámasztás nem érhető el velük, mivel gyenge a gátizomzat, csak felfüggesztés.

A LadyPower Komplex Terápia

A műtéti technikák problematikája adott ösztönzést egy új, komplex terápia kidolgozására, amelyet PhD.Dr. Németh Zoltán a Bécsi Barmherzige Brüder Kórház nőgyógyász főorvosa, társaságunk orvosszakértője dolgozott ki 2009-ben. A módszert LadyPower komplex terápiának neveztünk el.

LadyPower komplex terápia, ez az új módszer, sok esetben vezethet akár teljes gyógyuláshoz súlyosabb méhsüllyedéshüvelysüllyedéshólyagsérv és végbélsérv esetén is, elsősorban fiatalabb nőknél, akik röviddel a szülés/szülések után szembesülnek ilyen problémákkal.

A LadyPower Komplex Terápia alapelemei

LadyPower Komplex Terápia három alapeleme: a hüvelysúly (hüvelykónusz), a különféle formájú, leginkább kocka szilikonpesszárium és az elektrostimulációs kezelés.

 

Scroll to Top