Elektrostimulátor

A hüvelyi elektrostimulátor, amely a medencefenéki izmok megerősítésére, rehabilitására szolgál, a LadyPower terápia egyik speciális pillére.

 

Gátizom erősítő készülék

 

 

Terápiánk hátterében az a megfontolás áll, hogy a szülés során nem csak a gátizomzat, hanem annak beidegződése is sérül. Ennek lehet a következménye, hogy az izomzat egy része nem reagál az idegrendszeren keresztül érkező parancsra: „húzódj össze”. Ez egy „elektromos” probléma, melyet csak elektrostimulációval lehet javítani. A hüvelyi elektromos izomstimuláció segít az inkontinencia valalmint a hüvely- es mehsüllyedes okozta panaszok enyhülésében, illetve bizonyos esetekben, megszűntetésében.

gátizomzat tovább erősíthető az elektrostimulációs kezelést követően a hüvelysúlyok celzott alkalmazásával. Utóbbi a gátizomzat frissességének, „egészségének megőrzését” egyedül is szolgálhatja, használata nem szült nöknek is ajánlott a gátizomzat tudatossá tételére, erősítésére es ezek által a szexuális érzékelés javítására. Mindkét termék használata előtt speciális állapotfelmérés javasolt, melyre LadyPower rendelőinkben nyílik lehetőség.

Előfordulnak olyan esetek – nem is olyan ritkán -, amelyekben a gátizomzat tartósan görcsös összehúzódása okozza a panaszokat, elsősorban fájdalmat a szexuális kapcsolat során. Ezek a betegek sokszor évekig járnak orvostól orvosig a legkülönbözőbb szakterületen dolgozók képviselőihez, míg végül a megfelelő diagnózis felállítása után hüvelyi elektrostimulációs kezeléssel meg lehet szüntetni a problémát. Természetesen ebben az esetben egészen más paramétereket (mikroimpulsus, frekvencia, stb) kell alkalmazni a kezelés során mint pl. a gátizomzat erősítésekor. Az sem mindegy, hogy az izomerősítés során milyen beállítási paramétereket alkalmazunk, hiszen a különböző izomrostok ingerlésére különböző beállítások szükségesek. Ezen leírtakból az következik, hogy az elektrostimulációs kezelést szakszerütlenül alkalmazva, akár ártani is lehet.

A fent leírtak alapján érthető, hogy miért nem ajánlott az elektrostimulációs gépet és programokat orvosi vizsgálat nélkül használni. A LadyPower nőgyógyászati rendelők orvosai több mint 10 évnyi tapasztalattal állnak ezen a téren is pácienseik rendelkezésére. A gátizom erősítő elektrostimulátor elérhető a LadyPower nőgyógyászati rendelőkben, ahol a vizsgálat alapján dönti el az orvos, hogy a gátizomzat problémájának megfelelően mely programokra van szüksége az adott páciensnek. Nagyon fontos, a kezelőfej kiválasztása, mely mindig az adott gátizomzat problémájához igazodik. Mint a programok, mint a kezelőfej megfelelő kiválasztása elengedhetetlen feltétele a hatásos, személyre szabott kezelésnek. Az elektrostimulátor és a kezelőfej betanítása a rendelőkben az első vizit alkalmával történik.

A medencefenék erősítő hüvelyi elektrostimulátor otthoni használatra alkalmas, nem szükséges kezelésre járni. A kezelés időtartama alatt a használt programok általában legalább egyszer változnak. Erről Önt az orvos az első vizsgálat alkalmával tájékoztatja.

Kik számára ajánlott a használata?

Olyan hölgyek számára különösen előnyös az elektrostimulátor használata, akiknél a medencefenéki izomzat jelentős mértékben meggyengült vagy azok számára, akiknél az izomzat egy része nem reagál az idegrendszeren keresztül érkező parancsra: „húzódj össze”. Sok esetben a hüvelyi, kismedencei fajdalmak es a szexualis együttlet alatt fellepö fajdalmak kezelesere is nagyon hatasos.

Kihez fordulhatok segítségért?

LadyPower rendelők szülész-nőgyógyász szakorvosai, asszisztensei készséggel állnak a hölgyek rendelkezésére: https://www.ladypower.hu/kapcsolat/budapest

Kinek melyik gátizomerősítő eszköz, módszer ajánlott?

Fontos kiemelni, hogy a megfelelő programok, frekvencia és impulzus mindig szakorvos beállítását igényli. NEM ELŐNYÖS MINDEN HÖLGYNEK UGYANAZOKAT A PARAMÉTEREKET, PROGRAMOKAT HASZNÁLNI!

Hogyan használható?

Az elektrostimulátor használata rendkivűl egyszerű, otthon alkalmazható készülék. A vizsgálatot követően, a diagnózis felállítása után a LadyPower rendelőkben minden hölgy szakszerű útmutatást kap, egyénileg elmagyarázva, melyik programokat, melyik hüvelyi kezelőfejjel érdemes alkalmaznia.

Bővebb információ kérhető a LadyPower terápiáról és a készülékről a itt.

Megosztás

2 vélemény: “Elektrostimulátor”

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    1. Szia! a LAdypower dokik itt nem tudnak válaszolni, esetleg hívd őket. A gépet nem adják el, mert nem kell sokat használni általában, a gép csak előkészíti az izomzatot a tömegnöveléshez…

Scroll to Top