Elektrostimulátor

Módosítás: 2020. november 08. vasárnap Nyomtatás

A hüvelyi elektrostimulációs eszköz a Ladypower terápia harmadik speciális pillére. Terápiánk hátterében az a megfontolás áll, hogy a szülés során nem csak a gátizomzat, hanem annak beidegződése is sérül. Ennek lehet a következménye, hogy az izomzat egy része nem reagál az idegrendszeren keresztül érkező parancsra: „húzódj össze”.

 

Gátizom erősítő készülék

Elektrostimulátor készülék

Otthoni használatra alkalmas, nem szükséges kezelésre járni. A gátizom erősítő elektrostimulátor elérhető a LadyPower rendelőkben, ahol a vizsgálat alapján dönti el az orvos, hogy a gátizomzat problémájának megfelelően melyik, mely programokra van szüksége az adott páciensnek. A LadyPower orvos által kiírt programokat szabad csak használni, nehogy pont ellentétes hatást váltson ki. Fontos, hogy orvosi vizsgálat nélkül nem szabad elektrostimulációs gépet és programokat használni! Ezen a téren a LadyPower nőgyógyászati rendelők orvosai több mint 10 évnyi tapasztalattal állnak pácienseik rendelkezésére.

Egyes esetekben előfordulhat, hogy pár heti, hónapnyi elektrostimulációs kezelés után nem az eredetileg kiírt, hanem attól eltérő program használata javasolt. Erről mindenképpen kérjen tájékoztatást az orvostól az első vizsgálat alkalmával! Az első vizsgálaton az orvos eldönti, hogy az adott páciensnek melyik kezelőfejre van leginkább szüksége. A kezelőfej kiválasztása mindig az adott gátizomzat problémájához igazodik. Az elektrostimulátor és a kezelőfej betanítása a rendelőkben az első vizit alkalmával történik.

Bővebb információ kérhető a LadyPower terápiáról és a készülékről a rendelők oldalon.

 

gátizom erősítő készülék
gátizom erősítés
hüvelyi elektrostimulátor
inkontinencia

Comments powered by CComment

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.