Jognyilatkozat

Kérjük, honlapunkon tett látogatása elején gondosan olvassa el a következő feltételeket!

Bármely, a honlapunkon rögzített anyag letöltésével Ön aláveti magát a következő feltételeknek. Amennyiben nem ért egyet ezekkel, ne használja a honlapot, és ne töltsön le róla semmilyen anyagot.

Magánhasználat céljából másolatok letölthetők – az alábbi feltételek betartása mellett:
Honlapunk tartalma – mely magában foglalja többek között a szövegeket, illusztrációkat, logókat, ikonokat, képeket, film illetve videó részleteket, azok hanganyagai, önálló hanganyagok és a szoftverek – saját tulajdonunkat képezi.
– A honlap, a magyar és a nemzetközi szerzői jogi rendelkezések védelme alatt áll.
– A honlapon található bármely anyag jogtalan felhasználása jogszabályba ütközik, amely polgári és büntetőjogi eljárást vonhat maga után.
A honlap, vagy a honlap bármely részének sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint bármilyen általunk írásban nem engedélyezett kereskedelmi célú felhasználása szigorúan tilos.
– Az oldalainkon található információk személyenként egy példányban, nem kereskedelmi, magáncélra való letöltése engedélyezett, feltéve, hogy ennek ellenkezőjéről írásban nem rendelkezünk. Sem az információk kereskedelmi célból megvalósuló módosítása, használata és terjesztése, sem a szerzői jog által védett műveknek, sem más szellemi termékeknek a honlap tartalmából való törlése nem engedélyezett.

A honlap használatával Ön beleegyezését adja ahhoz, hogy a honlapon található anyagokat jogosulatlanul nem használja fel, valamint biztosítja, hogy adott esetben cége valamennyi alkalmazottja betartja ezeket a korlátozásokat. Mi a felhasználót nem ruházzuk fel semmilyen kifejezett, vagy hallgatólagos joggal bármely szabadalom, szerzői jog, védjegy vagy üzleti titok felhasználására. Felhívjuk tisztelt leendő felhasználóink figyelmét, hogy a honlapon megjelenített információk mögött semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos garancia nem áll: beleértve az értékesíthetőség, szellemi tőke sérthetetlensége, működési garancia.

Abban az esetben, ha a mi honlapunk egy harmadik fél honlapjához kapcsolódik mely kapcsolat kizárólag a felhasználók érdekét szolgálja, minket nem terhel semmilyen felelősség az ilyen honlapon lévő információk tartalmának megfelelőségét, jogszerűségét illetően. Nem vállalunk továbbá felelősségét az információ használatából vagy helytelen felhasználásából eredő kárért, beleértve a korlátlan nyereség veszteséget, az üzleti folyamatokban keletkezett zavarokat, az információhiányt, még ebben az esetben sem, ha a Gyno-Cont Kft megelőzőleg tájékoztatva lett az ilyen károk bekövetkezésének lehetőségéről. Az Gyno-Cont az oldalon megjelenő információk, szövegek, illusztrációk, linkek, vagy más elemek pontosságáért és teljességéért garanciát nem vállal. Az Gyno-Cont fenntartja a jogot a tartalom, valamint a leírt termékek előzetes értesítés nélküli módosítására. Az Gyno-Cont nem vállal kötelezettséget az információk, vagy más, honlapon megjelenő anyagok frissítésére.

 

Felhasználói tudnivalók

Bármely, a felhasználó által erre a honlapra eljuttatott információ vagy közlemény nem tekinthető bizalmasnak, az nyilvános, jogdíjmentes, visszavonhatatlan, közzé tehető és nem védett közlésnek minősül. Az Gyno-Cont-t nem terheli semmilyen kötelezettség a tájékoztatásra vonatkozóan. Felhívjuk továbbá a honlap látogatóinak figyelmét, hogy a honlapon megjelenő termékek egészségügyi kockázatot nem jelentenek.

 

A FÓRUMRA küldött anyagokkal kapcsolatban

Az Gyno-Cont-nak joga van a közlemények, beleértve minden adat, kép, hanganyag, szöveg és egyéb ide tartozó anyag korlátlan közreadásához, másolásához, terjesztéséhez, egyesítéséhez és használatához bármilyen kereskedelmi vagy nem kereskedelmi célra. Aki a fórum oldalon bejelentkezik, és véleményét közzéteszi az vállalja azt a nyilvánosságot, amit a fórumoldal biztosít. A személyes adatok feldolgozásában a Gyno-Cont felelősségét a magyarországi vonatkozó jogszabályok határozzák meg. Kérjük, hogy helytelen adattal kapcsolatban, illetve más személyes adatra vonatkozó kérdésben forduljon a Gyno-Cont-hoz!

 

Egyéb tudnivalók

Az Gyno-Cont fenntartja magának a jogot a honlap használatára vonatkozó fenti feltételek bármikor történő módosítására, ezen kiírás frissítésén keresztül.
A Gyno-Cont fenntartja a jogot arra, hogy saját belátása szerint módosítsa ezt a jognyilatkozatot, ellenőrizze vagy törölje a közleményeket; és/vagy megelőző értesítés nélkül, bármikor megszakítsa a honlap elérhetőségét.

Scroll to Top