Rólunk

Társaságunk egy magyar és egy német magánszemély tulajdonában álló Magyarországon bejegyzett és Magyarországon is működő kereskedelmi és szolgáltató korlátolt felelősségű társaság.

A Gyno-Cont Kft. Győrben, 2007-ban alakult.

Az alapításkor az a cél vezérelt bennünket, hogy az addig a nőgyógyászat Magyarországon háttérben kezelt területén, – a süllyedéses elváltozások valamint az inkontinencia – a világon legfejlettebb konzervatív kezelést támogató segédeszközöket honosítsunk.  Ez a célunk ma is.

Szívügyünknek tekintjük hüvelysúlyokkal végzett gátizom erősítési programok, valamint a Prof. dr. Németh Zoltán PhD által 2009-ben kidolgozott konzervatív komplex terápia terjesztését.

Küldetésünknek tekintjük a mai modern nők figyelmének ráirányítását arra az ez idáig ritkán, szűk fórumon megemlített tényre, hogy a gátizomzat megismerése, annak folyamatos, rendszeres tréningezése elengedhetetlen a teljes értékű szexuális élethez, valamint az inkontinencia és a süllyedéses állapotok megelőzéséhez.

Ez az egészségnevelési elhivatottság vezetett bennünket arra, hogy Magyarországon is egyre több hölgy számára tegyük elérhetővé azon segédeszközök és módszerek a megismerését, melynek segítségével felszínre hozhatja, a testében szunnyadó energiát. (LadyPower)

Társaságunk Ausztriában, Bécsben élő és ott aktívan praktizáló orvos-szakértője Prof. dr. Németh Zoltán PhD, a Barmherzige Brüder Kórház – mely egyben a Bécsi Orvostudományi Egyetem Oktatókórháza – nőgyógyászatának osztályvezető főorvosa.

Több, mint 25 éve foglalkozik a női vizelettartási zavarok, valamint a méh-, és hüvely-süllyedéses állapotok kezelésével. Vezetőségi tagja a Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaságnak és hosszú évek óta tagja különböző nemzetközi szakmai szervezeteknek (International Urogynocological Association, European Urogynaecology Association, Österreichische Arbeitsgemeinschaft für Urogynäkologie & Rekonstruktive Beckenbodenchirurgie). Rendszeresen tart előadásokat és számos nemzetközi közleménye jelent meg elismert szaklapokban ebben a témakörben.

Ezt a honlapot végigolvasva Tisztelt Látogató, képet kaphat a gátizomzat működéséről, feladatairól és azokról a műtét nélküli lehetőségekről, amelyek ennek a hölgyek számára nagyon fontos izomzatnak a megerősítéséhez és szülés utáni rehabilitációjához vezetnek, illetve idősebb korban ezek működését segítik.

Ha egy igazán szakmai alapon működő, folyamatosan fejlődő cég másodállásos munkatársaként el tudod képzelni magad akkor keress meg minket: [email protected], visszahívunk!

Scroll to Top