Rólunk

Társaságunk egy magyar és egy német magánszemély tulajdonában álló Magyarországon bejegyzett és Magyarországon is működő kereskedelmi és szolgáltató korlátolt felelősségű társaság.

A Gyno-Cont Kft. Győrben, 2007-ban alakult.

Az alapításkor az a cél vezérelt bennünket, hogy az addig a nőgyógyászat Magyarországon háttérben kezelt területén, – a süllyedéses elváltozások valamint az inkontinencia – a világon legfejlettebb konzervatív kezelést támogató segédeszközöket honosítsunk.  Ez a célunk ma is.

Szívügyünknek tekintjük hüvelysúlyokkal végzett gátizom erősítési programok, valamint a Prof. dr. Németh Zoltán PhD által 2009-ben kidolgozott konzervatív komplex terápia terjesztését.

Küldetésünknek tekintjük a mai modern nők figyelmének ráirányítását arra az ez idáig ritkán, szűk fórumon megemlített tényre, hogy a gátizomzat megismerése, annak folyamatos, rendszeres tréningezése elengedhetetlen a teljes értékű szexuális élethez, valamint az inkontinencia és a süllyedéses állapotok megelőzéséhez.

Ez az egészségnevelési elhivatottság vezetett bennünket arra, hogy Magyarországon is egyre több hölgy számára tegyük elérhetővé azon segédeszközök és módszerek a megismerését, melynek segítségével felszínre hozhatja, a testében szunnyadó energiát. (LadyPower)

Társaságunk Ausztriában, Bécsben élő és ott aktívan praktizáló orvos-szakértője Prof. dr. Németh Zoltán PhD, a Barmherzige Brüder Kórház – mely egyben a Bécsi Orvostudományi Egyetem Oktatókórháza – nőgyógyászatának osztályvezető főorvosa.

Több, mint 25 éve foglalkozik a női vizelettartási zavarok, valamint a méh-, és hüvely-süllyedéses állapotok kezelésével. Vezetőségi tagja a Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaságnak és hosszú évek óta tagja különböző nemzetközi szakmai szervezeteknek (International Urogynocological Association, European Urogynaecology Association, Österreichische Arbeitsgemeinschaft für Urogynäkologie & Rekonstruktive Beckenbodenchirurgie). Rendszeresen tart előadásokat és számos nemzetközi közleménye jelent meg elismert szaklapokban ebben a témakörben.

Ezt a honlapot végigolvasva Tisztelt Látogató, képet kaphat a gátizomzat működéséről, feladatairól és azokról a műtét nélküli lehetőségekről, amelyek ennek a hölgyek számára nagyon fontos izomzatnak a megerősítéséhez és szülés utáni rehabilitációjához vezetnek, illetve idősebb korban ezek működését segítik.

Scroll to Top