Buzogány pesszárium

Buzogány pesszárium

Méretek:

50 mm       KP 050

55 mm       KP 055

60 mm       KP 060

65 mm       KP 065

70 mm       KP 070

75 mm       KP 075

80 mm       KP 080

85 mm       KP 085

90 mm       KP 090

Indikáció:

Alkalmazása abban az esetekben indokolt, amikor hüvely- és méh elő- eséses állapotban a hagyományos pesszáriumok nem tartanak.

Az árról tájékozódjon a shop.ladypower.hu oldalon található webáruházban.

Leírás

A buzogány pesszárium szövetbarát szilikonból készül. 0 és 50 °C közötti hőmérsékleten, UV sugárzástól véd- ve tárolható.

Leírás

A buzogány pesszárium fogantyúja úgy van kialakítva, hogy megakadályozza  az eszköz  kicsúszását a hüvelyből. A pesszáriumot csak olyan betegek kezelésére használják, akiknél az előreesett hüvely és méh általi nyomást a hagyományos pesszáriumok már nem bírják el, vagy ahol a kockapesszárium használata stressz inkontinenciát vált ki. A pesszárium behelyezése előtt az előreesett szerveket először reponálni kell. Az orvosnak figyelnie kell a sérvzsák tartalmára. Ha a sérvzsák a méhen kívül más zsigereket is tartalmaz, akkor azt mindkét kézzel óvatosan vissza kell nyomni a hasüregbe.

Javaslatok

A maximális megszakítás nélküli viselési idő 30 nap. Lehetőség szerint ajánlatos a pesszáriumot este kivenni és reggel visszatenni. Az eszköz használatra a beteget, egészségügyi szakembernek (szakorvos, gyógytornász, szakápoló) kell betanítani. A termék csak egy betegnél használható.

A pesszáriumot folyó víz  alatt,  folyékony szappannal,  a háztartásban használatos fertőtlenítőszerek nélkül tisztítsa.

Segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásához?

Amennyiben bizonytalan a termék kiválasztása helyességét illetően, kérjen segítséget! Elérhetőségeink egyikén szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseire.

Scroll to Top