Csészealj pesszárium

Méretek:

55 mm       SSP 055

60 mm       SSP 060

65 mm       SSP 065

70 mm       SSP 070

75 mm       SSP 075

80 mm       SSP 080

85 mm       SSP 085

90 mm       SSP 090

95 mm       SSP 095

Indikáció:

A perforált csészealj pesszáriumokkal elsősorban méh- és hüvelysüllyedéses állapotok kezelhetők. Nagyobb hólyagsérvek esetén nemcsak a mellső fal, hanem a középső defekt korrigálására is képes. A medencefenékre történő széles felfekvése erősíti a tartó hatást. A pesszárium használatának feltétele egy – ha csökkent mértékben is – terhelhető kismedencei izomzat.

Az árról tájékozódjon a shop.ladypower.hu oldalon található webáruházban.

Leírás

A csészealj pesszáriumok behelyezéskor és kivételkor könnyen összehajthatók, így a művelet fájdalommentes. A medencefenék szélesebb alátámasztása is növeli a tapadást. A viselőknél továbbra is (bár csökkentett) teherbíró medencefeneket (gátizomzatot) feltételezünk. A perforált csészepesszárium előnye az egyszerű csészepesszáriumhoz képest, hogy megkönnyíti a hüvelyváladék lefolyását anélkül, hogy a funkcióját rontaná.

Javaslatok

A maximális megszakítás nélküli viselési idő 30 nap. Lehetőség szerint ajánlatos a pesszáriumot este kivenni és reggel visszatenni Az eszköz használatra a beteget, egészségügyi szakembernek (szakorvos, gyógytornász, szakápoló) kell betanítani. A termék csak egy betegnél használható.

A pesszáriumot folyóvíz alatt, folyékony szappannal, a háztartásban használatos fertőtlenítőszerek nélkül tisztítsa.

Segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásához?

Amennyiben bizonytalan a termék kiválasztása helyességét illetően, kérjen segítséget! Elérhetőségeink egyikén szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseire.

Scroll to Top