LadyPower Care - ProConTis®

Hüvelyi szülés utáni rehabilitáció

A hüvelyi szülések során sérül a gátizomzat és a hozzá tartozó kötőszövet, ajánlott az izomzat minél előbb történő rehabilitása. Ehhez elengedhetetlen a kötőszövetet alkotó összetevők megfelelő mennyiségű és összetételű biztosítása.
Kötőszöveg erősítő

Stresszinkontinencia illetve méh- és hüvelysüllyedés

Ezen állapotok konzervatív kezelése is részben a gátizomzat erősítése révén történik, így ezeknél a problémáknál is javasolt a ProConTis szedése minden életkorban.

Idősebb korban fellépő izom- és kötőszövet gyengülés

Idősebb korban elsősorban a hormonális változások következtében csökken a szervezet képessége bizonyos fontos szöveti elemek felépítésére, így az izomzat és a kötőszövet is gyengülhet. Ez az állapot különböző váz- és gátizomzattal összefüggő problémákhoz vezethet. Az izmok erősítése minden életkorban, így idősebb korban is lehetséges. A ProConTis kapszula segíti a javuláshoz nélkülözhetetlen kötőszövet erősítését.

Traumás sérülések, sport sérülések rehabilitációja

A sérült izomcsoport és kötőszövet gyors felépülését nagyban segítheti az aktív összetevőkkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal rendelkező ProConTis kapszula.

Ajánlott felhasználás

Napi adagja 2×2 kapszula, három hónapos kúrát ajánlunk lehetőleg az izomzat rehabilitációjával egyidőben. A rehabilitáció elengedhetetlen része a változatos étrend és a célzott mozgás! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Összetétel

hidrolizált kollagén, B1 és B6 vitamin, E vitamin, C-vitamin, hialuronsav, valamint cink, réz, és mangán.

Segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásához?

Amennyiben bizonytalan a termék kiválasztása helyességét illetően, kérjen segítséget! Elérhetőségeink egyikén szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseire.

Scroll to Top