Nőgyógyászati pesszáriumok

Buzogány pesszáriumok

Buzogány pesszárium - használati útmutató

Buzogány pesszárium

A hagyományos vastag falú Buzogány (Keulen) pesszárium szövetbarát szilikonból készül.

Javallat:A Buzogány (Keulen)  pesszáriumot súlyos hüvelyi és méhprapsusos (III-IV. Fokú) betegeknél alkalmazzák, ahol más gyűrű alakú pesszáriumok már nem képesek ellenállni a nyomásnak és / vagy egy kocka pesszárium növeli a stressz inkontinenciát.

Méretek: A Buzogány pesszáriumok 50 és 90 mm közötti méretben kaphatók a legnagyobb átmérőjüknek megfelelően.

Alkalmazás/tisztítás: A Buzogány pesszárium egy terápiás termék, amelyet kizárólag egy beteg számára lehet használni. A készüléket folyó vízzel és némi enyhe szappannal tisztítják meg az ambulancián vagy otthon, ha a beteg este eltávolítja a pesszáriumot és reggel visszahelyezi. További fertőtlenítőszerek használata nem ajánlott. Tisztítás után nem szabad, hogy maradjon ürítés vagy egyéb anyag. Kivételesen puha fogkefe használható.

Az orvosa által az Önnek megfelelő méretet a webshopunkban találja meg!

Segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásához?

A terápiás pesszáriumok fajta és méret meghatározása kizárólag szakorvos által lehetséges. Ne fogadjon el olyan méretajánlatot, hogy a közepes méret lesz jó Önnek. Ilyen nincs! Az orvosnak minden segítséget megadunk annak érdekében, hogy kizárólag az Ön anatómiájához legmegfelelőbb pesszárium fajtát és méretet tudja ajánlani.

Elérhetőségeinken várjuk a segítségkérő telefont vagy e-mailt. Szívesen segítünk!

Scroll to Top