Pesszárium terápia

Hodge pesszáriumok

Hodge pesszárium - használati útmutató

A Hodge pesszáriumot csak olyan betegeknél alkalmazzák, amikor a gyűrű pesszáriumok anatómiai rendellenességek vagy korábbi műtétek miatt nem működnek.

A hodge pesszárium kiváló minőségű szilikonból készül, félig merev alumínium betéttel, amely lehetővé teszi a különböző formázást.

 

Alkalmazás

A Hodge pesszáriumot merev gyűrűként, két dimenzióban hajlítva használható azoknál a betegeknél alkalmazzák, amikor a gyűrű pesszáriumok anatómiai rendellenességek vagy korábbi műtétek miatt nem tolerálják vagy működőképesnek tartják.

Megszakítás nélküli maximum 30 napig lehet használni. Javasoljuk, hogy a beteg maga tanulja meg és alkalmazza a naponta történő eltávolítást és visszahelyezést. A pesszáriumban a stabilitás érdekében egy fém gyűrű van! Ez befolyásolhatja a teszt eredményeit (pl. CT, MRI, röntgen) és a biztonsági ellenőrzéseket (pl. A repülőtéren) ezért azt ilyen esetben el kell távolítani!

 

Az orvosa által az Önnek megfelelő méretet a webshopunkban találja meg:

Kiemelt termékek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

[products limit="8" columns="4" visibility="featured" ]

Segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásához?

A terápiás pesszáriumok fajta és méret meghatározása kizárólag szakorvos által lehetséges. Ne fogadjon el olyan méretajánlatot, hogy a közepes méret lesz jó Önnek. Ilyen nincs! Az orvosnak minden segítséget megadunk annak érdekében, hogy kizárólag az Ön anatómiájához legmegfelelőbb pesszárium fajtát és méretet tudja ajánlani.

Elérhetőségeinken várjuk a segítségkérő telefont vagy e-mailt. Szívesen segítünk!

Scroll to Top