LadyPower beszámoló #2

Lívia* nevű páciensünk levelét szeretnénk megosztani kedves olvasóinkkal. Levelét tartalmi változtatás nélkül közöljük.

* A cikkben a neveket megváltoztatjuk, az esetleges fotók nem az említett személyeket ábrázolják

 

Lívianak hívnak, 36 éves vagyok, 7 hónapja szültem a kislányomat gátvédelemmel.

Sajnos szülés után két héttel kiderült, hogy valami ‘történt’ odalent, amire sajnos azt a választ kaptam az akkori (már csak hajdani) nőgyógyászomtól, hogy normális, majd elmúlik.
Én ott, abban a pillanatban mint laikus is tudtam már, hogy ez a probléma nem fog magától helyre jönni, ezért tenni kell.

Időközben kiderült, hogy a méhfalam süllyedt és a külső végbélzáró izmom is sérült, – idegentest érzés a hüvelyben, könnyű székletürítés, – így belekezdtem célzottan megoldást keresni a problémára, és nem elhinni azt, hogy ez magától helyrejön.

Sok más lehetőség mellett ekkor találtam rá a LadyPower terápiára és Németh doktor úrra, aki az egyetlen volt ki megnyugtatott, és elindított a gyógyulás útján és látható/érezhető változásokat tapasztalok.

Meleg szívvel ajánlom mindenkinek a terápiát aki bármilyen rendellenességet tapasztal szülés után, valamint kérlek, ne higgyétek el, hogy ezek a dolgok helyrejönnek ‘csak ugy’ ha nem teszünk érte.

Szeressétek magatokat és a testeteket annyira, hogy ha már a probléma bekövetkezett, akkor felkeresitek a megfelelő szakembert, aki segít a regenerálódásban.

2020. február 24.

* * *

Kérdése merült fel a LadyPower beszámoló kapcsán? Önnek is van saját tapasztalata, amit szívesen megosztana másokkal? Írja meg a gondolatát hozzászólásként!

Megosztás

Scroll to Top