LadyPower

A LadyPower komplex terápia

A műtéti technikák problematikája adott ösztönzést egy új, komplex terápia kidolgozására, amelyet PhD.Dr. Németh Zoltán a Bécsi Barmherzige Brüder Kórház nőgyógyász főorvosa, társaságunk orvosszakértője dolgozott ki 2009-ben. A módszert LadyPower komplex terápiának neveztünk el. 

LadyPower komplex terápia, ez az új módszer, sok esetben vezethet akár teljes gyógyuláshoz súlyosabb méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv és végbélsérv esetén is, elsősorban fiatalabb nőknél, akik röviddel a szülés/szülések után szembesülnek ilyen problémákkal.

A LadyPower komplex konzervatív terápia alapelemei

A LadyPower komplex konzervatív terápia három alapeleme: a hüvelysúly (hüvelykónusz), a különféle formájú, leginkább kocka szilikonpesszárium és az elektrostimulációs kezelés.

 • A LadyPower filozófia

  Erős gátizomzattal az inkontinencia ellen.

  A kismedencei izomzat (gátizomzat) jelentősége sok nő számára csak akkor tudatosul igazán, amikor problémák lépnek fel.
  A szexuális problémák jelentős része, a vizeletvesztési zavarok (inkontinencia), a méhsüllyedés, a hüvelysüllyedés, a hólyagsérv és a végbélsérv ezen izomcsoport gyengeségére vezethető vissza.

 • A LadyPower Komplex Terápia alapelemei

  Kocka pesszárium

  A LadyPower Komplex Terápia három alapelemből áll - a kockapesszárium, a hüvelysúlysúly és az elektrostimuláció megfelelő használatából.

 • Astellas történetek 2011

   

  Astellas díj

  Társaságunk orvosszakértőjét, Dr. Németh Zoltánt több történettel jelölték egykori betegei az Astellas díjra 2011-ben, az Év Orvosa pályázaton. Az előzetes szakmai szűrőn átjutva a történetek a közönségszavazás fázisába kerültek.

 • Dr. Németh Zoltán: Előszó a 2017-es tanulmányhoz

  Kedves Olvasó!

  Gubás Péter nőgyógyász adjunktussal írt cikkemet szeretném szíves figyelmükbe ajánlani. Az írás egy aktuális összefoglaló a stressz inkontinencia (megterhelésre bekövetkező akaratlan vizeletvesztés) konzervatív (műtét nélküli) kezelésére a nemzetközi tudományos irodalom tükrében.

 • Gyakran Ismétlődő Kérdések

  Betegeink gyakori kérdéseit gyűjtöttük össze ebben a cikkben.

 • Interjúk a LadyPower terápiáról

  Olvassa el a LadyPower interjúkat!

 • LadyPower beszámoló #1

  LadyPower beszámolóLadyPower beszámoló #1

  Minden olyan Önnel történt eset leírásáért hálásak vagyunk, amelyről úgy gondolja, hogy segíthet másokon, vagy csak egyszerűen, úgy érzi, megkönnyebbül, ha megosztja honlapunk olvasóival. A történetek leírásakor természetesen nem kell felfednie magát. Hacsak nem kéri kifejezetten az ellenkezőjét, valós nevét és egyéb adatait megváltoztatjuk. Saját történeteit beküldheti az alábbi címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Köszönettel, LadyPower

  Ramóna* nevű páciensünk levelét szeretnénk ily módon megosztani kedves olvasóinkkal. Levelét tartalmi változtatás nélkül közöljük.

  * A cikkben a neveket megváltoztatjuk, az esetleges fotók nem az említett személyeket ábrázolják


  Most múltam 35, van egy tünemény 3 éves kis tündérkém, Istennek hála. A kislányom gyönyörű és okos, én viszont 3 éve pokoli kínok között élek! Nem a kislányom miatt, aki nagyon jó bébi volt, vagyis, igazából mégis csak vele kezdődtek a gondok…..a születésével…”Túl nagy a baba”- mondta a szülészorvosom, mégsem csinált császárt, kinyomták belőlem! Én 50 kg voltam, a baba 3800 gramm! Nem is tudom, nem akarok én senkit sem hibáztatni, Isten őrizz, nem is azért írok, csak segítségből.

 • LadyPower beszámoló #2

  LadyPower beszámolóLadyPower beszámoló #2

  Minden olyan Önnel történt eset leírásáért hálásak vagyunk, amelyről úgy gondolja, hogy segíthet másokon, vagy csak egyszerűen, úgy érzi, megkönnyebbül, ha megosztja honlapunk olvasóival. A történetek leírásakor természetesen nem kell felfednie magát. Hacsak nem kéri kifejezetten az ellenkezőjét, valós nevét és egyéb adatait megváltoztatjuk. Saját történeteit beküldheti az alábbi címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Köszönettel, LadyPower

  Lívia* nevű páciensünk levelét szeretnénk ily módon megosztani kedves olvasóinkkal. Levelét tartalmi változtatás nélkül közöljük.

  * A cikkben a neveket megváltoztatjuk, az esetleges fotók nem az említett személyeket ábrázolják


  Lívianak hívnak, 36 éves vagyok, 7 hónapja szültem a kislányomat gátvédelemmel.

  Sajnos szülés után két héttel kiderült, hogy valami ‘történt’ odalent, amire sajnos azt a választ kaptam az akkori (már csak hajdani) nőgyógyászomtól, hogy normális, majd elmúlik.
  Én ott, abban a pillanatban mint laikus is tudtam már, hogy ez a probléma nem fog magától helyre jönni, ezért tenni kell.

 • LadyPower Conus

  Hüvelysúly a gátizomerősítés eszközeLadyPower Conus

  A LadyPower Conus - Az Ön személyi trénere

  A LadyPower vaginálsúlyok vagy hüvelysúlyok használata a kismedencei izomzat erősítésére (LadyPower Fit Program), illetve ennek rehabilitációjára (LadyPower Therapy Program) szolgál. A LadyPower hüvelysúlyok használata egyszerű, és rendszeres alkalmazás esetén néhány héten belül a gátizmok jelentős megerősödésével számolhatunk. Ezekkel lehet a kismedencei izomzat adott állapotát lemérni, illetve ezt célzottan erősíteni. Azokban az országokban, amelyekben ez a módszer már elterjedt, (Nyugat-Európa, Amerikai Egyesült Államok) jelentős előrelépésként tartják számon ezt az eljárást a kismedencei izomzat erősítésére és a stressz inkontinencia konzervatív kezelésére.

 • LadyPower Conus hüvelysúly - Szakmai beszámoló Dr. Mihályi Gyulától

  Dr. Mihályi Gyula összefoglalta szakmai tapasztalatait a LadyPower Conus hüvelysúly alkalmazásáról.

  "A LadyPower Conus alkalmazása egyszerű és bizonyítottan hatásos módja a gátizomzat erősítésének, ezáltal Stresszinkontinencia konzervatív kezelésének. Saját vizsgálataim alapján a használók 82%-a számolt be gyógyulásról, illetve érezhető javulásról. A használók életminősége a nem használókéhoz képest jelentősen javult."

  Nyissa meg a cikket, hogy elolvassa a teljes összefoglalást!

 • LadyPower Fit Program, a gátizomerő növekedéséért

  Amennyiben a LadyPower Therapy Programot sikeresen teljesítette, illetve az első hüvelysúly megtartása nem okoz gondot, áttérhet a LadyPower Fit Programra, aminek a célja a gátizom erősítése.

 • LadyPower Komplex Terápia

  Gyógymód méhsüllyedésre, hüvelysüllyedésre,

  hólyagsérvre, végbélsérvre - LadyPower komplex konzervatív terápia

  Dr. Németh Zoltán a Lady Power komplex konzervatív terápia megalkotója

  A süllyedéses, sérves problémák kezelése lehet konzervatív, azaz műtét nélküli, illetve műtéti. A méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv, hüvelyplasztikai műtétek sok esetben nem érik el a kívánt hatást, illetve a probléma a műtétet követően gyakran kiújul. A méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv, hüvelyplasztikai műtétek alapvető problémája, hogy alátámasztás nem érhető el velük, mivel gyenge a gátizomzat, csak felfüggesztés.

 • LadyPower letöltések

  Töltse le a LadyPower dokumentumokat!

 • LadyPower rendelők

  A LadyPower rendelők szakmai vezetője Prof. Dr. Németh Zoltán Phd. szülész-nőgyógyász főorvos, a LadyPower komplex konzervatív terápia megalkotója.

 • LadyPower Therapy Program

  hüvelykónusz az inkontinencia, a gátizomgyengeség leküzdésére

  LadyPower Therapy Program az inkontinencia leküzdéséért

  A LadyPower Therapy Program azoknak a hölgyeknek elengedhetetlen, akik a legkisebb súlyt sem képesek állva megtartani egy percig. A gyakorlatokat ilyenkor nem állva, hanem leginkább hanyatt fekve, felhúzott lábakkal célszerű elvégezni. A gyakorlatok pontos leírása a LadyPower Conus dobozában található használati útmutató része. Időnkénti alkalmazása a többiek számára is előnyös lehet, mivel ülő, illetve fekvő helyzetben a gátizmokat teljesen el lehet akaratlagosan ernyeszteni a súly elvesztésének veszélye nélkül.

 • LadyPower Training Program

  A LadyPower Training Programhüvelykónusz, hüvelysúly segítségével pontosan tudatosítja a gátizomzat elhelyezkedését. Segítségükkel lemérhető a mindenkori izomállapot, követhető a fejlődés, ezáltal fenntartható a szükséges motiváció. Ezek a tamponhoz hasonló nagyszerű segédeszközök tulajdonképpen személyi trénereknek tekinthetők.

 • Lépjen velünk kapcsolatba

  Abban az esetben, ha az oldalunkon szereplő témákkal kapcsolatban kérdése, javaslata van, vagy szeretné megosztani velünk saját tapasztalatát, élményét, írjon nekünk! Jelentkezése megtiszteltetés számunkra, melyet ezúton is köszönünk. Észrevétele, javaslata arra ösztönöz bennünket, hogy az elkövetkezendőkben mind teljesebben, mind jobban tudjuk Önt új információval ellátni, egy-egy újabb termékkel kiszolgálni.

 • Nyitó oldal

  Nőgyógyászati magánrendelés

   

  Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

   

  Tisztelt Partnereink, Vásárlóink, Betegeink!

  Az elmúlt napok rengeteg változást hoztak mindannyiunk életében. A híradások szörnyű képet festenek a fertőzés terjedésével kapcsolatban. Egypár Európai ország nem vette komolyan a védekezésre vonatkozó előírásokat és nagyon fájdalmasan szembesül az eredménnyel.

  Mi ezt az állapotot viszonylag egyszerűen, ugyanakkor nagyon fegyelmezetten el tudjuk kerülni. Nem kell mást tennünk, mint fokozottan figyelni a higiéniára, a kézmosásra és lehetőleg kerülni kell a személyes kontaktust.

  Mi a LadyPowernél arra készülünk, hogy az Ön megrendeléseit a lehető leggyorsabban ki tudjuk szolgálni. Ugyanakkor a csomagindítások a járványügyi helyzet alakulásának függvényében szinte óráról órára változhatnak. Azt ajánljuk Önnek, hogy válassza az online bankkártyás vagy az átutalásos fizetési módot, így rendeléskor azonnal rendezheti a fizetést és elkerüli a készpénzzel való fizikai kapcsolatot. De a legtöbb futárnál tud bankkártyával is fizetni!

  A Ladypower rendelőkben folyamatos a fertőtlenítés, vigyázunk a betegek egészségére, szigorúan betartjuk a higiénés szabályokat.


  Ladypower

   

   

  Az oldalunkon található cikkeket olvasva információt talál a gátizomzat elhelyezkedéséről, szerepéről a szexualitásban, a szülés alkalmával, gyengesége esetén jelentkező problémákról, következményekről.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.